Sivut

27.10.2013

TEHO seuraeste 27.10.13

Tänään 9.30 menin talliin, harjailin Marbellan ja pakkasin tavarat traikkuun ja kymmenen aikaan otettiin suunnaksi Artukaisten kisat.

Kävin maksamassa ja otin ponin pois kopista ja varustin sen. Kävelin jonkin aikaa Åsan kanssa ja sitten mentiin verkkaamaan, luokkana tällä kertaa meidän ensimmäinen 70cm.



Verkassa Mb oli hiukan jännittynyt ja pinkeä, tehden ihmeellisiä pyrähdyksiä jonkun ratsastaessa ohitse. Hetken ravailin ja laukkailin ja otin sitten pari verkka hyppyä ristikolle. Ensimmäisenä heti turha kielto, toisella yrityksellä ei mitään ongelmaa. Verkassa Mb jäi pohkeen taakse ja hypytkin olivat sitä laatua.

Radalla ensimmäinen alas, jäin itse himmaamaan liikaa ja hiukan kiinni joten tuli huono hyppy ja tiputus. Muuten Mb oli hyvä, hiukan löysähkö ja edelleen pohkeen takana, mutta yli mentiin kaikista se on ehkä pääasia. Viimeisen esteen puomi otettiin myös mukaan joten tulokseksi tuli 8vp.



Seuraavaksi tallin omat koulukisat ja KAKEn estekisat kotitallilla jossa hypätään 70cm ja Laralla jotain luokkia myös, sekä vielä oman tallin estekisat 29pv johon myös molemmilla poneilla.

Laran kanssa treenamisen seuraava este on epäsopiva satula.. Nyt vaan odotellaan satulaekiä paikalle fiksaamaan penkkiä. Onneksi romaanin kanssa kuitenkin parempi, mutta olen koittanut mennä enemmän kuitenkin ilman.

Ihana aloitus aamulle !

6 kommenttia:

  1. Koska Eki on tulos? Meidän penkit vois kattoo myös. /mia

    VastaaPoista
  2. hahh muistan vaan et pyysit mua linkittää mun blogin tänne!! XDD
    http://momoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Jutskailtiin eilen (lauantaina) ja jotain puhetta oli blogijutustelusta, jos oikein muistan :'))

    VastaaPoista