Sivut

15.6.2013

hyppyjä Marbellalla

Taas yksi viikko kulunut heppojen parissa.

Maanantaina vain hoidin Marbellan ja ruokin hepat illalla, sekä muuten vain tapoin aikaa hengailemalla tallilla.


Tiistaina ratsastin Marbellan kanssa. En ratsastanut kauaa, tarkoituksena vain käydä kevyesti askellajit läpi. Parin vapaa päivän jäljiltä Marbella oli kuin tikittävä aikapommi joka olisi voinut räjähtää käsiin minä hetkenä hyvänsä. Tuntui että jos olisin päästänyt ohjaa, koskenut pohkeella tai istunut kevyemmin, niin se olisi lähtenyt lentoon :D Onneksi se kuitenkin rauhoittui hiukan laukan jälkeen ja loppuun tulikin ihan hyvää ja rauhallista pätkää.
Sari piti samaan aikaan toisella kentällä tuntia ja katseli välillä meidän menoa ja sanoikin että Marbella on rauhoittunut hyvin, mutta mun istunta alkaa muistuttaa tuoli-istuntaa. Johtuu kuulemman satulasta, sillä toisella satulalla tätä ongelmaa ei ole. Jotain positiivistakin, sillä mun ainainen hartia-ongelma on korjaantunut enkä enää istu niin lysyssä. Sarin koulutunneista on siis ollu hyötyä, toivottavasti pian taas päästään tunneille !

viime koulutunnilta

Keskiviikkona oli tarkoitus mennä pellolle hyppäämään erikoisempia esteitä, mutta sateiden takia pääyttiinkin vain kotikentälle hyppäämään.
Marbella kävi alusta asti kierroksilla joten yritin pyöriä ympyrällä ja tehdä pientä kahdeksikkoa jotta saisin sitä rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Hypyt sujui hyvin, kahdelle ensimmäiselle esteelle tuli kielto, toinen oli ihan oma moka kun ajattelin koko ajan "ratsasta loppuun asti", en kuitenkaan toteuttanut tätä ajatusta.. Nyt pitää ottaa itseä niskasta ja kiinni ja herätä maanpinnalle ja oikeasti ratsastaa sinne loppuun saakka!


Tultiin pieniä radan pätkiä ja lopuksi vielä linja jossa oli vähän isompi pysty.


Kuvista kiitos Jullelle !

Menin keskiviikkona myös Iiron kanssa maastossa leiriläisten kanssa pitäen perää.

Torstaina menin Iirolla kentällä. Menin puomeja, tein ympyröitä, kahdeksikkoja ja siirtymisiä. Ympyrät ja pienet kahdeksikot vaativat harjoittelua, sillä Iiro kääntyy välillä vähän huonosti eikä myöskään taivu kovinkaan hyvin. Laukassa tein siirtymisiä, sillä tunneilla ratsastajilla on ollut kuulemman vaikeuksia nostaa laukka sen kanssa.
Lopuksi käytiin vielä Jullen ja Vallun kanssa kävelemässä metsässä pieni lenkki.



Eilen perjantaina oli molemmilla poneilla vapaa päivä.


2 kommenttia:

  1. miks sulla on niin usein "huonot" ratsastusvaatteet ja varusteet päällä? esim. kengät? shortsit??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska olen tallilla aina koko päivän tennareissa enkä jaksa vaihtaa kenkiä ja säpsejä aina ja koska mun säpsit on rikki niin niiden laittaminen on todella ärsyttävää kun pitää teippailla ja säätää että ne pysyy kasassa :)
      Sortsit mulla oli koska en muistanut että pitää ratsastaa ja koska oli lämmin päivä en halunnut pukea ratsastushousuja :)

      Poista