Sivut

5.9.2011

heppatäytene viikoloppu

mun viikoloppu on meni kokonaa kisois, lauantain menin kymmene aikaa tallil ja joskus yhentoist jälkee lähettii kotimäel alue koulukisoihin (lähin siis kisahoitajaks) ja sielt sit kotiuduin vast joskus neljä aikaa, ei sii nopeesti lappasin karsinat ja lähin ratsastaa Lilianin ja Sofia ihana tuli kuvaamaa :)
sunnuntain menin sit kymmene jälkee hannulaa ja autoin Miiaa Kimin kans ja sit lähettii ajaa alvan tallil alue-estekisoihi siel sit seisoin kattomas ja kuvaamas ja tietty auttamas Miiaa kotii tultii sii puol kuude aikaa ja menin sit viel illaks keiramol hoitiloimaa ponskit ja sielt menin kotti vast puol kasi ja voin kertoo et mul oli jalat iha piru kipeet siit seisomisest kisois, ens kerral otan jonku retki tuoli ja istun sii koko kisoje aja xd

nii ja hei mä oon nyt siis päättäny tai siis päätin jo jonku aikaa sit et otan sen Leksan ylläpitoo, mut se meinas vähä kaatuu siihe et en löytäny tallipaikkaa mutmut nyt oon löytäny ja tänää käytiin siel tallil vähä kattelees paikkoi.
tykkäsin tositosi paljo, sellane mukava ns. pikkutalli isotalontalli tai siis hevosii on aika monta mut porukkaa aika vähä just sopivan kokone :D jaja nii Leksa ois nyt sit tulos mulle ens viikon perjantain eli 16. päivä saa nähä kui kaua sitä jaksan kattella ;D no ei vaiskaa tottakai jaksan sitä kattoo ku se o nii muksa :)<3 en malta oottaa et se tulee !


eli siiis lopetan Lilianin vuokraamisen :/ toivottavasti Ada löytää sil jonku uuden vuokraajan, ei se kyl voi kauhee vaikeet olla löytää nii kival ponil uutta vuokraajaa :D
http://www.hevostalli.net/markkinatnew/viewone.php?ctgr=37&ilmnro=812562
tossa linkki Lilianin vuokrailmotuksesta jos joku ois vaiks kiinnostunu :))



laitan viel loppuu pari kuvaa ku Sofia oli sunnuntain kuvaamas ku ratsastin Lilianin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti