Sivut

1.4.2013

kuulumisia part miljoona

Enpäs olekkaan taas vähään aikaan kirjoitellut kun ei vieläkään meinaa aika riittää, päivät olen koulussa sitten tallilla hoitamassa ja ratsastamassa ja nyt myös monina päivinä vielä ruokkimassa iltaan asti ja kotona en enää jaksa aloittaa kirjoittamista.
Ette kuitenakaan ole jääneet mistään paitsi, sillä mitään erikoista ei tapahdu, päivät ovat kaikki lähes samanlaisia.
Lätkin tähän taas satunnaisia kuvia kännykästä, sillä muita kuvia ei ole :)

Banneri on väliaikainen ja pahoittelen sen suuruutta, mutta ne jaksa alkaa säätämään sen kanssa, kun se ei siinä kauan ole :)

Paluu kouluun viikon loman jälkeen
Alkoi siis luovan toiminnan valinnainen ja kuten kuvasta näkyy
olen erittäine luova.. :D

Leksalla olen ratsastellut 10min-30min sillä se on ollut nyt hyvä ja välillä todella hyvä ja olenkin koittanut ratsastaa sen aikaa että saan sen ravissa toimimaan kunnolla, käyttäen itseään ja lopettanut siihen kun se on pari minuuttia toiminut hyvin.

mikään ei oo niin kivaa kuin aurinkoisena, lämpimänä päivänä köpöttelylenkki ja hyvä seura

Nyt kuitenkin pari päivää sitten Leksan pää taas turposi (leuan alta, posket ja pään ja kaulan liitoskohta) uskoisin sen taas olevan pölyistä, sillä siitepölykausi on alkanut, tiistaina soitan ell jos saataisiin resepti allergialääkkeisiin. En kuitenkaan ole liikuttanut nyt Leksaa muuta kuin kävellen sillä en tiedä voiko kunnon liikutus vaikuttaa esim hengitykseen tai johonkin.
Vakavalta asia ei kuitenkaan näytä enkä usko sen olevan muuta kuin allergiaa, sillä se on samanlainen kuin koko viime kesän.
mun muru !
Marbellan kanssa olen ratsastellut normaalisti n. 3-4 kertaa viikossa. Kerran viikossa käynyt hyppäämässä, joko tunnilla tai itsenäisesti, 2 kertaa viikossa ratsastanut koulua, joskus juoksutan ja joskus käydään vain kävelemässä maastossa. Sen kanssa olisi 12.4.? koulukisat omalla tallilla ! Ja kohta myös varmaan estekisoihinkin.

mb sai uuden OMAN satulan
hyppytunnille menossa

Arkipäivät siit kuluvat koulussa, tallilla ja ruokkiessa. Viikonloppuisin on onneksi jäänyt aikaa sosiaaliseen elämään (vihteelle), tosin baari-iltojenkin jälkeen löydämme itsemme seuraavana aamuna tallista kello 7.30 ruokkimassa hevosia, täysin omistautunut tälle harrastukelle siis..
Jos kuvat ja asiat ei heppa asioista ei kiinnosta, niin suosittelen jättämään lukemisen tähän.

suosittelen ! ihan paras !
aloittelujuoma

viikonloppuaamut 

3 kommenttia: