Sivut

14.5.2013

viime päivien ratsasteluista

Kylläpäs nykyään on vaikeaa tämä kirjoittamisen aloittaminen, en tiedä mistä kertoisin enkä edes muista mitä kaikkea lähipäivinä on tapahtunut..

Olen ollut työharjoittelussa viikon verran ja enää kaksi viikkoa edessä. Tuntuu hassulta kun päivät vaan vähenee ja kohta on valmistujaiset (toivottavasti, yksi tentti vielä pitäisi uusia) ja sitten pitäisi lähteä työelämään. 8 päivän päästä alkaa kesäloma, jes ! Ja mitään kesäsuunnitelmia mulla ei sitten olekkaan, muuta kuin parin viikon matka Turkkiin.
 Joko teillä lukijoilla on jotai suunnitelmia ?




Perjantaina kävin Marbellan kanssa kävelemässä maasta käsin maastossa pienen lenkin. Ennen en olekkaan sen kanssa taluttaen käynyt tallia pidemmällä, mutta se on niin fiksu nuori, että se osasi käyttäytyä hyvin.



Lauantaina ruokittuani hevoset lähdettiin Heidin kanssa Marbellalla ja Buenolla maastoon. Ensimmäistä kertaa Marbellan kanssa kunnon maastoon ja kauemmaksi. Taas sujui hyvin, mitä nyt pieniä jännittäviä kohtia matkan varrelta löytyi. Tällä kertaa perinteiset tukka putkella- laukkaamiset saivat jäädä väliin, mutta kivaa oli silti !

poni kaverukset, mbn äiti on buenon mummi :D



Sunnuntaina menin Marbellalla hetken kentällä, hiukan vain ravaillen.

Eilen maanantaina ratsastin Karkki hepalla. Käytiin ensin maastossa ja metsässä kävelemässä ja mentiin sitten kentälle ravailemaan. Karkki oli todella kiva ja kevyt ratsastaa. Oli kivaa vaihtelua mennä välillä ihan kunnollisen kokoisella hevosella.




Laukassa Karkki olisi halunnut mennä kovaa, mutta koitin vaihdella tempoa ja lyhentää ja pidentää laukkaa jotta saisin sen paremmin kuulolle ja tulikin loppuun hyviä pätkiä.



Käytiin vielä ravailemassa loppuravit pellolla.



Tänään oli melkein heppavapaa päivä. En siis tehnyt niitä perus juttuja, kuten ratsastamista tai ruokintaa. Kävin vain pikaisesti siivoamassa karsinat ja pesemässä Marbellaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti