Sivut

28.5.2013

LitRan estekisat 25.5.

Lauantaina oli siis Littoisten ratsastajien seuraestekilpailut johon osallistuin Marbellan kanssa.

Puoli 12 aikaan lähdettiin ratsastamaan kisapaikalle. Perillä oltiin 12 aikoihin, katselin ensin parin ratsukon radat ja menin sitten verryttelemään.



Kävelin kierroksen ja otin sitten pari kierrosta ravia ja nopeasti laukkaa ja ristikolle.
Toiseen suuntaan hetken kävelyn jälkeen laukkaa ja pari hyppyä ristikolle ja okserille. Okserille tuli ensimmäisellä kerralla kielto, mutta se oli täysin oma vika, tiedän että se voi tehdä niin enkä ratsastanut loppuun asti. Jätän helposti viimeisen metrin ratsastamatta.


Radalle mentäessä kiemurtelin parin esteen ympäri ja aloitin radan, muuten meni hyvin mutta parille okserille se alkoi mutkittelemaan ja meinasi kieltää, olin kuitenkin kerrankin itse hereillä ja ratsastin oikeasti loppuun asti ja se meni yli.
Siistiä mun ratsastus ei kyllä ollut tuntui kuin olisin heilunut kuin perunasäkki ja lysähtänyt kasaan ja kaikkea muuta, mutta videolta katsottuna ei seollut ihan niin pahan näköistä kuitenkaan miltä se tuntui.



Sijoituttiin luokassa kolmanneksi, joten palkintojen jälkeen lähdettiin kävelemään takaisin kotiin.


myös joka luokan parhain LitRan edustaja sai palkinnon


Ei lainkaan huonosti Marbellan ekoiksi kisoiksi.

Olen kyllä tiedostanut jo kauan että unohdun esteelle mentäessä viimeisillä metreillä enkä ratsasta loppuun asti, mutta nyt voin sanoa että asia tuli sisäistetyksi kunnolla ja ehkä muistan tämän nyt jatkossa.

TÄSTÄ pääsette katsomaan videon radasta.


4 kommenttia:

  1. Onnea tinja hyvästä suorituksesta :) !

    VastaaPoista
  2. Näin sut siell kisois ja sun radan. Sen huomas kyll et olit päättänyt et meet yli, koska heti ku poni epäröis nii eiku lisää vauhtia ja yli. Sun suoritus ja ratsastus oli tosi hyvä! Onneks olkoon, varmaan yks päivän parhaista! :)

    VastaaPoista