Sivut

7.8.2011

shit happens

sori en oo oikee jaksanu enkä ehtiny kirjottaa mutmut nniii
tiistain menin viimese kerra toskiksel enne ku oona tuli takasi lomalt, menin ilma satulaa se oli tosi muksa !:)


torstain kävin ajamas katariinaa ja otin aikaa, parhaimmillaa se ravas kahta kolmeeseittemää !


perjantain menin aamul yheksä aikaa hyppelee viimese kerra enne ku piti lähtee kotii :(
leksa meni tosi kivasti, kokeiltii martingaalii jos se vaiks ois vähä helpompi hallita ku pää ei nouse taivaisii :D laukkaa se pyöritti tosi hyvi eikä ollu enää sellast ravilaukka sötkötyst vaa tuntus jo iha kunno hevose laukalt :D hypyt oli hyvii ja lähestymisetki esteil sujus hyvi ku sai tehtyy kunno tiet ku se ei oikonu, hypättii myös pari kertaa ilma käsii :)) loppuu hypättii yks pysty joka meni vähä nii ja näi.. tuli tosi huonoo paikkaa mut hyppäs silti ja otti puomit mukaa ja kompastus sit seuraavas hetkes maattii molemmat maas iski pienehkö paniiikki ku kattosi vaa taakse ja näki ku hevone kierähtämäs pääl ! no mut onneks kerkesin väistää. sit tarkistettii leksa jalat ja kaikki mut ei sil onneks käyny mitää. sit hyppäsin viel pari pystyy ettei jää hepal huono mieli :)


ups




hyppelöitte jälkee meninki sit oonal ja sielt sit haettii benni kissa ja benni sisko ja lähettii asemal nooooh mun tuuril juna oli tunni myöhäs ja sitä sit siel asemal venailtii ja tottakai sii samal myöhästyttii siit junast mihi ois pitäny tampereel vaihtaa sit venailtii tampereel tunni verra ja päästii jatkaa matkaa.. perus veeär -.- oltii joskus kaheksa aikoihi turus ja sit käytii viemäs janetel bennin sisko ja sit mentiiki kotii :)
lauantain menin piiiitkäst aikaa lilianil, se oli jotenki jännä tuntune kauhee raskas (ku oon tottunu leksaa joka o tosi kevyt ratsastaa) ja sellane omituine pidätteet ei oikee menny läpi. menin jonku aikaa mut sit taivas aukes meijä yläpuolel ja vettä tuli ku esteri perseest ja koska mä olen sokerista :P ni otin loppuravit ja lähin tallii.


tänää menin taas lilianil hyppäsin sil suhteutettuu ja parii pystyy, se oli taas hirvee raskaa tuntune ja se hypyt tuntus jännilt ja erilaisilt mitä enne, mut hyvi meni silti se oli jotenki jännä ku tottunu et kieltää suht herkästi ja tänää vaiks tuli iha juuree ni silti hyppäs kiltisti vaiks ois voinu kuvitella et tyssää siihe. kuvat cee oona huovari :)




kahe kuukaude tauo jälkee




peeeäs benni o kotiutunu hyvinn :) se o sulone ku nukkuu yöt mun kans samal tyynyl :)<3
tui<3





apina :D


huomen varmaa oonan kans lehvaa kattoo bad teacher jaja sit tiistain särkkiksee oona kiira emma reeta inka johannekse kans ja en tiä tuleeks joku muuki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti