Sivut

12.1.2012

töitä ja leksailuu

sori on ollu pari päivää postaustaukoo ku ei oo oikee ollu mitää kerrottavaa eikä kuvii ni en oo kirjotellu :)


mut joo koht on ensimmäine viikko takan työssäoppimist ja oon selvinny hengis ja luulen et selviin loput viis viikkooki :) ei oo ollu yhtää nii paha mitä odotin, vaikeint varmaa on aamul heräämine ja sit kulkemine sinne piikkiöö ja takasi..
välil o tullu sellane olo et pitäis ehkä keskittyy niitte vanhusten hoitamisee eikä niitte lemmikkie paapomisee mut kylhä niitäki pitää hoitaa :D  
tänää sain viettää vapaapäivää koska joudun sunnuntain töihin kattoo millast siel on viikonloppusin.


Leksa on viettäny lepposat pari päivää ku tiistain ja keskiviikkon en saanu kyytei tallil ni ni tiistai se kävelytettii konees ja eile oli vapaa kokonaa :)
tänää menin sit kentäl vähä ravailee keposasti ja voi että oon tyytyväine siihe :) se kantaa ittes jo paljon paremmi ja hyväksyy sen et pidän parempaa tuntumaa koko ajan (aikasemmas postaukses kerroinki et on ottanu vähä ittees ku oonki menny paremal tuntumal ku on päässy vähä lipsuu ) tein paljo suunnanvaihdoksii taivuttelui siirtymisii.

miettisin vähä tulevaa ja ajattelin et eka koitan saada leksal vähä massaa ja keskittyy laukan reenaamisee ja siihe sen rentoutee ravissaki ja sit sen jälkee varmaa ruvetaa opettelee koulukiemuroi :)
laitan pari kuvaa viime kerrast ku ei oo oikee muit :/ viikonloppun pitäis tulla lisää kuvii jos saan jonkun kuvaamaan :) 
mul on nyt seuraavaks tulos kokeiluun mustangin yleispenkki ja sit pfiff beauty yleispenkki toivottavasti sopis jompi kumpi.




nii ja voi mun pikku lapsi marbella oli tänää irtohypytykses hypänny 90cm ! se on oikee tykki ! marbella on siis 3v. risteytyslapsi jota hoidan 7 kertaa viikos ja oon hoitanu jo 2 vuotta :) ja se asustaa keiramon tallilla.
kakara

nätti mb

ainiijoo sain tänää kuulla et meijän Kreikan matka on peruttu... finnmatkat joutus perumaa sen liian vähäsen kysynnän vuoks -.- jos nyt löydetää joku muu paikka mihimentäis ni mennää mut jossei ni sit saadaa rahat takasi..
ja hei vastailkaas toho kyselyy  >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti