Sivut

24.2.2013

peltoralleilua-paljon kuvia

Olinkin valinnut oikean päivän pellolla ratsastukseen ja kuviin, tänään oli niin kiva ilma ja aurinko paistoi joten sain paljon kuvia.


Menin siis aamupäivällä Leksan kanssa pellolla. Tai no aloitin kentällä, mutta Leksa pelkäsi maneesin katolta putoavaa lunta ja päätin siirtyä pellolle. 


Leksa oli kiva vaikka ei ollutkaan niin rento ja nokka ei laskeutunut, mutta ei se mitään ei aina kannata ottaa niin vakavasti. 

Laukassa Leksa aloitti kerrankin rauhassa ja koitin saada sitä hiukan pakettiin ja onnistuikin todella pienissä pätkissä. Laukkasin vielä peltoa ympäri kovaa molempiin suuntiin.

se näyttää jo ihan hepalta


Juoksutin tänään myös Marbellan kentällä ja huomenna menen senkin kanssa pellolle ja keskiviikkona hypätään !



Sain tänään myös kokeilla yhtä keiramon tuntiheppaa Darwinia. Hiukan hirvitti sillä minun piti "esittää" se ostajaehdokkaille, enkä ollut koskaan hevosella mennyt.
Kiipesin sitten ihan paineissa kyytiin, tuntui kuin olisi ollut 4m korkeudella. Korkeutta Darwinilta löytyy siis n. 170cm, joten vähän eroa pikku Leksaan tai Marbellaan :D


Loppujen lopuksi tykästyin Darwiniin todella paljon ! Päätinkin varata itselleni tunnin tiistaille ja mennä sen kanssa koulutunnille jos vain pääsee.


8 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia! Ja Leksa on upean näköinen :) Kyllä käy kateeksi, kun teillä on noin vähän lunta. Täällä on paikoitellen jopa Pican mahaan asti, joten pellolla ei voi tehdä muuta kuin kävellä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos mäkin tykkään !:)Oi inhottavaa :/ varsinkin kun kaikki tollanen lumessa meneminen on niin tehokasta ja vaihtelua muutenkin !

      Poista
  2. Kivoja kuvia =) Tykkään tosi paljon tuosta otsapannasta!! Minkämerkkinen se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mm se on Gold Medal, Hööksistä ostin suitset ja tuli siine mukana :)

      Poista
  3. http://asanponiblog.blogspot.fi/2013/02/kuvahaaste-kesa.html

    Haastoin sut :)

    VastaaPoista
  4. oho ompas teillä vähän lunta :D me mentii tänää hankilaukkaa ja essii ja huupee oli molempii mahaan asti lunta ja mulla ja erikalla oli molemmil sukat iha märät ku ne uppos hankee :D

    VastaaPoista