Sivut

3.2.2013

stressiä,heppailua,tuulettelua

Ensimmäinen viikko takana uudessa työharjoittelu paikassa, ihanaa 7 viikkoa ilman koulua. Mutta sitäkin enemmän tehtävää, mulla on otsikonkin mukaisesti ollut viime päivinä ihan hirveä stressi kaikesta.
Rästissä olevia koulutehtäviä 5 ajalta kevät 2012- tämä päivä, opinnäytetyötä pitäisi myös tehdä ja sitten vielä pari tenttiä pitäisi uusia..

Vaikka olenkin töissä päivisin vain kolmeen asti, niin tuntuu kuitenkin ettei mun aika riitä mihinkään. Marbellan liikutus esimerkiksi on vähän kärsinyt tämän viikon aikana ja se onkin liikkunut vain parina päivänä, Inkulla menin kerran ja no Leksan olen kuitenkin onnistunut hoitamaan ja liikuttamaan hyvin, se on pääasia.

Perjantaina Leksalla oli vapaa. Olin pyytänyt Saria lappaamaan Riian ja Marbellan karsinat, sillä olin suunnitellut tekeväni koulujuttuja. Unohdin kuitenkin, että lupasin lähteä maastoon Heidin kanssa, joten tallilla sitten kuluikin aikaa vähän turhankin paljon.
Menin siis Puh ponilla maastoon ja oli kyllä niin rentouttava reissu kun sai vaan mennä pimeässä ja juoruilla kaverille ja laukata täysillä, pää tuulettui kumman hyvin ja tallissa päänsisäinen stressi oli hävinnyt kuin pieru saharaan.
Suunnattiin vielä vähän lisää irroittelemaan ja mentiin Heidin kanssa baariin, kunnon nollaus teki kyllä hyvää, nyt on helpompi jatkaa töiden tekemistä.



Eilen kävin First Class Horsella katsomassa kun siellä oli alennuksia. Mukaan lähti HV Polon riimu ja Lami-Cell paksu punainen yleishuopa, kerrankin pääsin itsekkin ostamaan jotain laadukkaampaa :)


punaisena


Eilen kävelin hetken aikaa Leksalla, tarkoitus oli ratsastaa kevyesti, mutta sattuneista syistä (en jaksa kirjoitella, ei kuitenkaan mitään vakavaa/ihmeellistä/erikoista) vain käveltiin.

Tänään olen mennyt puoli kahdeksaksi ruokkimaan ja tarhaamaan hepat ja siivosin karsinat. Nyt lähden takaisin ja vaihdan toiset hepat ulos ja ruokin. Ehkä tässä välissä taas käyn pikaisesti kotona ja sitten taas tallille ratsastamaan Leksa ja Marbella, hoitamaan Riia kunnolla ja ottamaan hepat sisään ja ruokkimalla iltaruuat. Eli heppatäyteinen päivä aamu puoli kahdeksasta ilta n. puoli yhdeksään.

2 kommenttia: