Sivut

25.4.2012

hengailuu

vähän koitin kuvailla rakennetta
Mun piti eilen tehdä se arvontapostaus, mutta tulin vasta yhdeksältä iltavuorosta joten en jaksanut enää tehdä. Teen sen huomenna :)

Eilen otettiin Leksan kanssa kevyesti ja mentiin vaan tarhasta suoraan kentälle katsomaan kun Maija ratsastaa Rokkilla ja Leksa sai syödä kentän reunalla vihreetä. Taluttelin välillä vähän aikaa kentällä ja sitten jatkettiin taas hengaamista ja jutustelua.


Tänään laitoin Leksan kuntoon ja menin alkukäyntien jälkeen kentälle ravailemaan. Leksa tuntui heti alussa jotenkin erilaiselta, ehkä hiukan epäpuhtaalta, joten otin pienen ravipätkän jälkeen käyntiin. Nostin vähän ajan päästä uudestaan ravin ja ravailin hetken kun Leksa pysyi hyvin rentona, ei se tuntunut enää niin epltä mutta hiukan kuitenkin. Otin varmuuden vuoksi käyntiin ja kävelin hetken kentällä. Kävin viemässä varusteet pois ja juosutin hiukan edestakaisin radalla ja katsottiin tallilaisen kanssa että ontuuko. No eipä ontunut, onneksi.

söpsä



taidetta
Kävin vielä taluttelemassa kierroksen radan ympäri. Siinä Leksa vaikutti jotenkin väsyneeltä, sen silmätkin näytti väsyneiltä, mietin että jos sille on noussut kuume kun se on rokotettu. Rokotuksesta on kuitenkin jo 4 päivää, voiko kuume nousta vasta parin päivän jälkeen? Täytyy katsella huomenna, mittaan kuumeen ennen liikuttamista, ja liikutan kevyesti jos se on normaali.


Ulkoilutin tänää myös benniä ja kamua.


benskaenska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti