Sivut

29.4.2012

Torstaina menin Leksalla ihan vaan perus "tuuppailua" kentällä ja Julle tuli kuvaamaan. Leksa ei ollut ihan parhaimmasta päästä. Se meni koko ajan sellaseen stressitilaan, jollon se ravaa lyhyttä ravii pää alhaalla mut ei kuitenkaan rentona eikä takapäätä käyttäen ja se on ihan hirveen hankala saada siit tilasta pois ja rennoks.
Loppuu kohden kuitenki parani.

Perjantaina Julle tuli taas kuvaamaan ku oli niin kiva ilma. Leksa oli viel hirveempi ku edellisenä päivänä ja sama stressitilailu jatku. Alussa se ei rentoutunu millään sit ihan yhtäkkiä vaa naps ja se oli rento, vaikken tehnyt mitään eritavalla. Laukat nousi tosi kivasti ja se laukkaski hyvin, aina vaa paremmin ja paremmin.



 Päätin perjantaina että nyt kun se ei meinannu parina päivänä rentoutua millään, niin otan viikonlopun rennosti ja ratsastan vaan hömpötellen enkä vaadi siltä oikeastaan mitään.

Laitoin sitten riimun päähän ja narun kaulalle ja ratsastin radalla. 3 kierrosta ravia ja sit laukan nostot molempiin suuntiin. Se sai taas hanailla vähä enemmän.

iha hyvää laukkaa :)

Tänään lähdettiin kotimäelle maastoon. Ensin kiipeiltiin mäkiä ja sitten mentiin ravailemaan hiekkatielle. Nostin myös hyvällä pitkällä suoralla laukan. Leksa päätti että nyt mennään, ja lähti ku ohjus kiikuttamaan mua pitkin tietä. Sain sen kyllä loppujen lopuksi ihan hyvin takaisin kiinni ja nostin uudestaan. Sitten mentiin vielä kävelemään mäkiä ja mentiin pari kertaa bankettiakin.


Oli kyllä niin kiva ilma maastoilla, niin lämmin että oikein reisissä tuntui kuumalta, ja peltojen yläpuolella näkyi sellaista lämpösäteilyä? kun näkee kesäisin asfaltin pinnalla.


oon kempo


Kävin muuten torstaina ostamassa Leksalle Builder Mix mysliä, jos vaikka lihakset kasvaisi, saa nähdä auttaako se.





8 kommenttia:

  1. Olin just kommentoimas et sul on uus potta! :D mut sit huomasin et joku oli ehtiny jo eka.. xd mut tuuks sä siis leksal nyt sinne hannulaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha olit hidas :D
      no en oikeestaa tiiä viel viikko mul on viel aikaa miettii :D

      Poista
  2. Etsin uutta blogia luettavaks ja jostain päädyin sun blogiin ja vaikutti kiinnostavalta ja kivalta! Se varsinkin, kun kerrot tarkasti joka päivän treeniohjelman, ja ettei teidän tavoitteena ole vaan henkeen ja vereen kilpaleminen vaan treenaamisen tarkoituksena ratsukkona kehittyminen + kilpailu 'sivuasiana' (jos oikean käsityksen sain! ;D) Mutta kivalta vaikuttaa, mukava päästä seurailemaan :)
    Ja se oli hauska kun olin jo ryhtynyt lukijaksikin, kun vasta luin tuon sun oman esittelyn ja tajusin että tiedän sut !! :D En tiedä tiiätkö sää yhtään mua, mutta siitä tiiän sut, et oot se Inkan kaveri ja oon sut jossai kisoissaki nähny, en vaa osannu yhtään yhdistää kun asuit eri puolella Suomee mitä jotenki olin aatellu..:D Hauska sattuma!

    Sitten vielä haluaisin kysyä tuosta myslistä, että millasessa suhteessa annat sitä kauran lisäks? Itselläki ollut nimittäin just pohdinnassa ja tutkimuksessa myslin syöttö, ja olis kiva kuulla kokemuksia ja 'perusteluja' miksi ja miten sitä syöttää :)!.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla ja ymmärsit ihan oikein !:)
      ei mul kyl tuu mielee mut jos näkisin sut ni voisin ehkä muistaa :D

      Oon nyt alottanut niin että puol litraa päivässä kun se ei oo sitä aiemmin syöny, mut ajattelin nostaa sen yhteen litraan ja kauraa se saa nyt 0,5-0,5 :)

      Poista
    2. Ihan ymmärrettävää :D
      Okei, kiitos!
      Paljonko se sai kauraa ennen ku alotit myslin?

      Poista
    3. se sai ton saman verran eli puol ja puol :)

      Poista