Sivut

11.4.2012

toimii ku unelma

Leksa ottaa arskaa
Mun on ihan pakko päästä hehkuttamaan, Leksa on toiminu viimesenä parina päivänä täydellisesti.

Palataas alkuun sunnuntaina menin Leksalla radalla, ensin ravailin pari kierrosta molempiin suuntiin ja nostin molempiin suuntiin laukat ja annoin Leksan laukata kunnolla.
hyvä kuva ilman mun päätä

oonalla oli tylsää :D
ravattiin myös kovaaa


Maanantaina menin kevyesti kentällä. Menin ravissa kaikennäköisiä ympyröitä ja tein taas sitä että pienennän ympyrää ja kun taipuu ja menee hyvin niin väistätän ulos isolle ympyrälle. Leksa toimi todella hyvin ! Täysin rentona ja meni pitkällä kaulalla alhaalla. Se meni niin hyvin että menin vain 20 min.

Tiistaina Leksalla vapaapäivä




Tänään keskiviikkona päätin taas mennä vain kevyesti kentällä, kun eilen oli vapaa. Talutin alkukäynnit, nousin selkään ja aloin melkein heti ravailla. Pari kierrosta Leksa jännitti selkäänsä eikä meinannut liikkua (reagoi edelleen vahvasti satulaan, tai ylipäätään siihen että selässä on jotain) mutta sitten tajusi rentoutua. Menin molempiin suuntiin päätyympyrällä ja Leksa alkoi hakeutua taas alas ja kulki todella rentona, tuli ihan sika hyvä fiilis, nyt on vihdoin nappulat löytynyt. Menin loppujen lopuksi vain 10 minuuttia ravissa, koska halusin lopettaa hyvään. Huomasi myös ratsastuksen jälkeen, että Leksalla ei tarvittavia lihaksia vielä ole että jaksaisi kulkea alhaalla, koska se oli hiukan hikinen vaikka ei menty kauan, eli se on kulkenut oikeinpäin :)

möksmöks


Huomenna jatketaan toivottavasti yhtä hyvällä putkella !

puss

Eilen kävin myös katsomassa kun Marbella oli Kyvyt Esiin tapahtuman karsinnoissa?, laitan tähän pari kuvaa. Marbella sai todella hyvät arvostelut, kolme erinomaistakin tuli, hyvä Mb ! Siinä on tuomarin mukaan myös ainesta kilpaponiksi !
Cavy´s Fandango


Flaming Carnosa'

Flaming Marbella
TYKKI !
Pallo pomppaa

Ps kaksi lukijaa vielä niin luvassa arvontaa ;) Muistakaa painaa ´luin´ nappia jos olette lukenut ja laittakaas kommenttia :)
Heippa !

4 kommenttia:

  1. vooi, hyvä mb! :):) ois muuten kivampi kommentoida jos ottaisit sananvahvistuksen pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mb meni tosi hyvi se oli yks päivä parhaimmist :) mite se otetaa ? en ees tienmy etmul ontäs sellane :D

      Poista
  2. Sen sananvahvistuksen saa pois kun menee ulkoasuun ja sieltä vasemmasta reunasta tekstit ja kommentit. Siellä on sellanen että `näytä sananvahvistus´. Olen huono selittämään, en oo varma meneekö noin kun en jaksa alkaa tarkistamaan niitä. Mut kokeile kun ne on ärsyttävii, blogger ei näytä sanan vahvistusta sulle kun kirjoitat kommentteja omaan blogiisi. Mutta se näyttää ne muille:( Joten toivottavasti tajusit että miten saat sen pois! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei täytyy kokeilla :) en meinaan itekkää tykkää jos muitten blogeissa on toi varmistus koitan saada pois sanokaa jos se jää vielä :D

      Poista