Sivut

14.5.2012

ei heppailuu ja tehtävä lukijoille

korkeavyötäröiset shortsit gina tricot
Teinkin muutoksen suunnitelmiin ja päätinkin mennä tänään kaupungille ostamaan vaatteita ja kengät ja ilmotin Leksan kävelytykseen, joka ei sitten onnistunutkaan kun tuuli niin paljon ettei kone pyörinyt (eli Leksalla vapaa).
Töitten jälkeen hain Empun koulusta ja mentiin kaupungille. Löysin haluamani shortsit, paidan ja kengät joten täydellinen reissu tuli tehtyä.



perus tennarit skopunkten
toiset perus tennarit skopunkten
+ samanlaiset mustat (3 2hinnalla)
päivän paras ostos :D
Eskadronin vaaleankeltainen huopa Reunokselta
Paitsi että kulutin tilin tyhjäksi, jonka takia ei kyllä nyt näytä kovinkaan lupaavalta kun mietin mihin kaikkeen tarvitsen tämän vuoden puolella vielä rahaa..
tiedossa olisi ensin kalajoen juhannus, sitten Turkki ja sinne myös käyttörahaa (yht n 600e? ) , sitten olisi kaikki mihin kesällä tarvitsen rahaa, ostokset, Leksan kengitykset jne, sitten vuorossa olisi syyskuussa ylistysleiri johon haluaisin mennä katsomaan ja sen jälkeen tarvitsisin rahaa vielä maata näkyvissä festareille.
Kesätyörahat menee Turkin reissuun, lopuista en sitten tiedäkkään miten saan rahat kasaan, suunnitelmissa kyllä olisi syksyllä hakea päiväkodeista ja vanhainkodeista sijaisuuksia.





Ja nyt tehtävää teille ihanille lukijoille !
Nyt haluaisin toteuttaa sen että linkitätte bloginne ja valitsen sitten niistä 5 parhainta, viimeksi ei onnistunut kun pari vain linkitti joten nyt linkittämään !
Kirjoita kommentti, miksi luet blogiani sekä hyvät ja huonot puolet blogissani sekä sen jälkeen linkki blogiisi.

Nyt myös kysymyksiä, tiedossa kysymyspostausta jos kysymyksiä tulee.

21 kommenttia:

  1. Alunperin aloin lukemaan kun kiinnosti tutun elämä uuden hevosen kanssa - tykkään teidän kuvista ja sun tyylistä kirjoittaa (tekstit ei oo raskaita luettavaa). :)

    Mun blogi jaxenelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Luen blogiasi, koska tykkään lukea tuttujen blogeja. Leksa on hieno, kuvat laadukkaita, ja kirjoitat muustakin kuin heppailusta.

    Banneri voisi olla mun mielestä vähän monimutkaisempi, mutta kiva idea tuossa nykyisessä bannerissa. Ulkoasun värit on tosi kivat, ja tää fontti on hauska! :D

    http://verantallielamaa2.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja joo tahtoisin uuden bannerin mut en jaksa väsätä :D

      Poista
  3. Luen blogiasi, koska tykkään lukea tuttujen blogeja. Leksa on hieno, kuvat laadukkaita, ja kirjoitat muustakin kuin heppailusta.

    Banneri voisi olla mun mielestä vähän monimutkaisempi, mutta kiva idea tuossa nykyisessä bannerissa. Ulkoasun värit on tosi kivat, ja tää fontti on hauska! :D

    http://verantallielamaa2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Alunperi mua alko kiinnostaa se kun ei ookkaa muu kuin lämppäri alla ja oot jotenkin ihanan vaatimaton ja rehellisen oloinen persoona. Samaistun sinuun jotenkin niin on hauska lukea tekstejäsi. Ihailen myös sitä kuinka hieno leksa on ja kuinka hyvin olet mennyt sen kanssa eteenpäin:)

    helmiharjat.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kirjotat kivasti ja sul on aina kuvii. Kirjotat aina sillee ilosesti ja teet sellasen kivan tunnelman blogiin (:

    Ssummerheart.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Kiva lukea tutun blogia, ja teksti on selvää ja helppolukuista, kuvia on usein eikä turhaa höpöttelyä juuri ollenkaan. Myös mukavaa on kun kerrot hieman muustakin elämästä et kuitenkaan liikaa:)

    http://maijaliinanblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kiinnostava blogi, on kiva seurata teidän treeniä ja kehitystä :) + tietty Leksa on aivan ihana! Teet sopivan pituisia postauksia ja sopivin väliajoin.
    Ainut mitä muuttaisin on fontti. Se on vähän vaikea lukuista mun silmään.

    http://prettydestiny.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Mä rupesin lukemaan sun blogia, koska meillä oli hepat samalla tallilla:D Mun mielestä on kivaa, kun (ainakin melkein) kaikissa postauksissa on kuvia, ja mä tykkään siitä kun ne on tolleen kivasti "aseteltu". Sun teksti on helppolukuista ja selkeää ja ulkoasu on kiva:)
    Mäkin ehkä muuttaisin vähän tätä fonttia, se saattaa joissain kohdin olla vähän epäselvä:)

    http://mesponeys-blogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Tykkään seurata tätä blogii, ku kiinnostaa mitä tutut aina tekee :D Ja on hienoo nähä miten paljo sä ja Leksa viette molemmat yhes toisiinne eteenpäi. :) Ihanii kuvia, kivasti kirjotettuu tekstiä.

    Mun mielestä fontti vois olla vähän selkeempi ja ulkoasukin vähän keväisempi/kesäsempi :)

    http://asanponiblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Mulla ei ole mitään lisättävää, kiva blogi! Tätä on aina kiva tulla lukemaan. :)
    http://ida-ellu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. no en ole vielä kauaa lukenut tätä blogia mutta näin aluksi vaikuttaa kivalta lukea ja sellasta selkeetä tekstii eikä mtn ns.töherrystä.. :)
    http://ttiinna98.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Tää on kiva blogi ja kivoi kuvii :)

    Uus banneri olis kiva

    http://viivinponiblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Kirjotat rehellisen tuntuisesti ja tosi kivoja kuvia. Postaukset melkein aina tosi kivoja, jaksaa helposti lukea. On kiva lukee teidän kehitystä ja silleen :)

    fridanpostaukset.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Kirjotat puhekielellä sujuvasti ja kerrot pääasiat päivistä, etkä turhii asio mitä ei jaksais lukea. Sulla on paljon kuvii ja kerrot kans aina hyvien juttujen lisäks huonot, etkä kaunistele asioi kehumalla turhaa tai sillee. Kehitytte hienosti ja on kiva kattoo sun ekoja postauksia ja verrata niit nykyisiin :) Jatka samal taval!

    jannnunblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. kirjoitat selkeästi, eikä tekstit ole liian raskaita lukea. sinulla on kivoja kuvia c: kirjoitat uusia postauksia sopivin ajoin, joka on hyvä asia (:

    http://followyourownnheart.blogspot.com/

    VastaaPoista
  16. Luen koska haluun olla aina peril mitä tapahtuu ja et ooks tykänny kuvist jos oon ollu kuvaaXD

    8) http://itsnevertoolate-julle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  17. Alotin lukee sun blogii koska mua kiinnosti et miten sä kehitytyt Leksan kans,ja tätä on kiva lukee ku teksti on selkeetä,joka postaukses kuvii, teet aika ajoin myös videoita, kirjotat muustaki ku heppailust/talleilust. Tekstit on sopivan pitusii,eikä liian raskait (;

    Mun blogi: http://oliviadarwin.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Sun blogissa on ihania kuvia ja Leksa on muutenkin tosi ihana! On kiva seurata teidän treenejä. Toivoisin enemmän videoita :)

    Mun blogi: www.astalotta.blogspot.com

    VastaaPoista