Sivut

25.5.2012

se on ohi nyt !

mun KESÄLOMA alko nyt !

Eilen oli siis viiminen työssäoppimispäivä ja tänään koululla vielä palautepäivä ja nyt pääsin kotiin aloittamaan loman. Työssäoppimisesta tuli kiitettävä joten nyt voi sitten hyvillä mielin aloittaa chillailun :)

Leksan kanssa olen tällä viikolla mennyt joka päivä kevyesti, tai no kevyesti ja kevyesti. Joka kerta Leksalle on tullut hiki kun on niin kuuma, mutta ollaan vain ravailtu ½ tuntia päivittäin. Pari kertaa menin ilman satulaa.




Edellispäivänä laitoin kolme puomia ympyrälle ns viuhkaan, eli niin että ulkoreunalla on puomien väli pidempi ja sisäreunalla lyhyempi. Tätä tulin ravissa ja laukassa, Leksa meni tosi hyvin ja saatiin hyvin askeleet sujumaan. Olen monta kertaa koittanut laittaa laukkapuomeja, että Leksa saisi vähän katottua mihin väliin jalkansa laukassa pistää, mutta välejä en ole koskaan saanut sopiviksi kun laukka on erilaista kuin "normaalin" hepan ja Leksa onkin joka kerta päättänyt tulla kaikki puomit kerralla yli ja laukkaa on ollut vaikea säädellä että osutaan puomeille. Nyt kuitenkin sujui hyvin ja laukassa tultiin puomien ulkoreunaa ja Leksa joutui oikeasti miettimään miten laukkaa.
ostin börjesiltä uudet suitset koska pitäähän nyt
mustan satulan kanssa olla mustat suitset
ja hööksiltä tilaamani tulee vasta heinäkuussa..


Eilen lainasin Empulta gramaaneja ja menin niillä. Leksa rentoutui nopeammin niiden kanssa vaikka aloitin ihan normaalisti gramaanit pidempänä. Annoin sen venyttää alas ja otin parit laukat, jotka sujui myös tosi hyvin ja oli tasaisempaa ja kolmitahtisempaa laukkaa.



Nyt menen tekemään viimisen koulutehtävän jotta pääsen kolmannelle vuodelle (oikea palautuspäivä oli pari kuukautta sitten ja tänään viiminen mahdollisuus ja kolmannelle vuodelle ei pääse ellei ole kaikkio tehty sillä se on koulutusohjelma eli perusopinnot on suoritettu) sitten meen ottamaan hetkeksi aurinkoa ja myöhemmin päivällä suuntaan Börjesin kautta tallille ajamaan Leksan ja Julle tulee kuvaamaan :)

Lukijoiden blogeista valitsen tänään top5 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti