Sivut

20.5.2012

viikonlopusta, leksailusta ja uutta ulkoasua

Mooi ! :)


Tosiaa viime postaukses mainitsin että viikonloppuna tapahtuu jotai mitä oon oottanu, eli otettiin Empun kans auto alle ja suunnaksi Jalasjärvi !
sä oot aina ollu mul kaikki kaikes, oot nyt
ja
tuut myös aina olemaan

Matka kyl päätty lyhyeen ku auto päätti lahota käsiin Huittisten kohdalla, eli ei edes puolessa välissä... Se vaan sammus kesken ajon, onneks just siin kohdal sattus olemaan bussipysäkki, ettei ihan keskelle tietä jääty, eikä se sit enää käynnistyny.
Empun iskä sit oli tosi ihana ja tuli hakemaan meijät ja saatiin sittenki kyyti sinne mihin pitiki. Haettiin matkan varrelt Salla kyytiin ja ajettiin Jalasjärvelle. Nukuttiin siellä Empun sukulaisten luona ja aamulla lähdettiin katsomaan mun vanhaa hoitoponia Sohvia, jota hoidin keiramon tallilla kolme vuotta 7 päivää viikossa ja kisasin ja ratsastin sillä.

Se myytiin vähän yli vuosi sitte ja nyt pääsin vihdoin kattomaan sitä ! Se oli kyllä päässy niin hyvään kotiin ja se oli piristyny ja kiltistyny. Ennen se luimi ku tuli "vieraita" tai tuntilaisia karsinaan ja oli kiukkunen, nyt huomasi kuinka paljon ympäristön vaihdos rauhalliseen paikkaan on auttanut. Vanhuus on sille jo tullu kun ei kuulemman enää liho vaikka kuin koitetaan syöttää, se nkyllä huomasi siitä, mut toivottavasti laidunkausi auttaa sitä lihomaan.

Mulle kyl iski tosi kovaa se et se on jo vanha eikä se varmaan enää montaa vuotta elä. En vaan koskaa aikasemmin tajunnu sitä et se voi olla jo vaikka kuin vanha (ikää ei tiedetä) ja nyt kun näin millaseen kuntoon vanhuus on sen ajanu, siin oli kyl pariin otteeseen itkussa pidättelemistä.
sua en unohda ikinä


SÖPILÄINEN !

Kerron tosta viikonlopusta vielä lisää vähän myöhemmin videon kera :)

Leksalle kävin ostamassa ötökkäloimen ennen kun lähettiin ja se saa nyt pukeutua siihen koko kesän ajan, koska en jaksa suihkutella siihen mitään litkua mikä ei auta ja tahdon ettei ötökät häiritse sitä.
täs on kuva sen turvonneest pääst
jonka totesin ötökä iskuks


Eilen kävin juoksuttamassa ja kokeilemassa, että onko se vielä ep ja että täytyykö pyytää kummala katsomaan sitä. Leksa oli tosi energinen ja puhdas ! Ehkä kävely ja arnika on auttanut ja se että se on yötä päivää laitumella ja kävelee siellä.

Tänään ravailin vain hetken kentällä ilman satulaa :)
Hupaisaa VIIMISTÄ viikkoa kaikille ennen kesälomaa !

5 kommenttia:

  1. onko sulla CO:n kypärä? :) vai kenen tuo noissa kuvissa on? banneri on ihan älyttömän hieno, ketä sen on tehnyt? miten tuo tausta on tehty vai onko se muka ihan valmis bloggerin tausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on, ostin vähän aikaa sitte :) tossa on ton bannerintekijän sähköposti tossa bannerissa :) ja tausta on joku netistä etitty kuva jonka laitoin :)

      Poista
  2. ihan mahtava tää uus ulkoasu!! itekki oon yrittäny joskus netistä etsiä taustaa mut ei millään löydy.. mut kummiski tosi kiva ulkoasu ja kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos frida ! oon koittanu jo kaua saada taustaa leksa kuva mut ei tä vaan suostu lataamaan sitä ni löysin jostain sitte tämmösen :D

      Poista
  3. voi ku sohvi on söpö<3 ponin myymine on ikävää ja sitteku sitä lähtee kattomaa ni se on toisaalta ihanaa mut toisaalta ihan hirveetä! :( mut tä on hieno ulkoasu mä tykkään :)

    VastaaPoista