Sivut

29.5.2012

Lukijoiden TOP5 blogit


Nyt sain aikaiseksi (ei tähän edes mennyt kauan, olin vaan laiska.) tehdä tämän listan.

5.

Tykkään Fridan blogista, koska siinä on usein kuvia, ja kuvat ovat kivoja. Tekstiä on helppo lukea ja postauksia tulee riittävän usein.
Välillä tekstit ovat hiukan liian pitkiä jolloin en meinaa jaksaa niitä lukea.
On myös kiva seurata tutun tekemisiä ja kehittymistä :) Tykkään myös ulkoasusta joka myös vaihtuu sopivin väliajoin. Sekä videoita on silloin tällöin.

4.

Jullen blogi on varmaan ainoa lifestyle blogi jota tykkään lukea. Tekstiä on kiva lukea, eikä se ole liian tylsää tai raskasta luettavaa. Melkein aina postauksissa on kuvia ja ne on hyvä laatuisia. Postauksia saa välillä odottaa, mutta kun niitä tulee, niin niitä on taas kiva lukea :)

3.

Ihan uusi blogi minulle. Ulkoasu miellytti heti. Tässäkin teksti on helppo lukuista ja mielenkiintoista. Paljon kivoja kuvia ja videoita. Uusia postauksia tulee päivittäin ja aina kuvien kera ! Kannattaa käydä lukemassa :)

2.
Janitan blogia tykkään lukea, koska tekstiä on todella kiva lukea, se on asiallista. Postauksia tulee päivittäin ja niitä on aina yhtä kiva lukea. On kiva nähdä miten Janita on kehittynyt Santun kanssa ja osaa muutenkin ratsastaa. Kuvia on melkein joka postauksessa ja videoitakin on riittävän usein.

1.

Veran blogista tykkään, koska postauksia tulee riittävän usein, niissä on todella kivoja kuvia ja usein myös videoita valmennuksista. On kiva lukea ja katsoa miten he ovat kehittynyneet yhdessä. Blogissa myös kerrotaan välillä muistakin poneista. Teksti on asiallista ja kevyttä luettavaa. Vera kirjoittaa rehellisesti jonka takia sitä on kiva lukea.


mä tein tän jo sunnuntaina mut blogger ei antanu julkasta.
Blogi pitää varmaan nyt vähän aikaa taukoa, kun ei täällä oikeen ole aikaa kirjoitella kovin usein.

3 kommenttia: