Sivut

1.5.2012

leksailuu ja juhlintaa

Hyvää vappua kaikille näin alkuuun ! 


Eilen tosiaan otin töitten ja talleilun jälkeen suunnaksi Turun vartiovuoren. Vaihdoin vaihteen vapaalle ja hengailin kaikkien kavereitten kanssa. Siel oli paljon porukkaa ja näkihän siel myös paljon tuttuja. Oli ihan kiva ilta ja kiitos seurasta kaikille kenen kanssa olin ! Kotiin lähdin joskus puoli yhden aikoihin.


Tänään menin Leksalle ja laitoin sen kuntoon ulkona ja menin sitten kentälle. Käynnissä aloitin tekemään päädyissä voltit joitten jälkeen pysähdys ja pitkillä sivuilla väistöt sisälle päin ja tätä niin kauan että Leksa toimi molempiin suuntiin hyvin. Vasemmalle se ei meinannut taipua millään muualta kuin kaulasta.
siin se seisoo ku laitan kuntoon ja haen kamoja
ja syö
vihree nurmikko=kesä<3(kevät)

"mitä sä kyyläät"
Ravissa jatkoin samaa, mutta ilman pysähdyksiä ja pitkillä sivuilla taivutin ulospäin. Jossain kohtaa vaihdoin tehtävää ja tein kahdeksikkoa ja jäin välillä pääty ympytöille. Leksa oli oikeaan suuntaan epäpuhdas ja aina välillä askel nousi, Leksa otti hetkeksi nopeamman temmon ja pää nousi. Vähän niinkuin oli nyökännyt mutta nousikin ylöspäin. Jaloissa sillä ei ole mitään tai ei ainakaan näy, joten epäilen että sillä olisi jumeja jossai, ehkä lavassa tai jotain.


Leksa teki edellispäivänä samaa mutta vain pari kertaa ja ajattelin sen johtuvan omasta ratsastuksestani tai jostain liian reippaasta ravista tai jotain, mutta kun tänään se jatkui ja se nyökkäili useammin niin pakko siinä on jotain olla.
Tästä myös varmaan johtuu se ettei Leksa ole rentoutunut kunnolla parin viime päivän aikana. Laitoinkin illalla viestiä hierojalle, että jos hän pääsisi hieromaan Leksan.

ja muistakaahan osallistua arvontaan !
Katsoin äsken hööksin sivuilta ja huomasin ettei tuosta riimusta ole enää paljon koko vaihtoehtoja jäljellä ja päätin että jos voittajalle ei ole oikean kokoista riimua, voi hän saada jonkun suurinpiirtein saman hintaisen riimun josta on sitä omaa kokoa jäljellä :)

jeah lol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti