Sivut

13.10.2011

Turn away cause I need you more

eilen oli tosiaa koulukuvaus ja se ei nyt oikee menny iha nappii.. ainoo mikä ehkä onnitus oli luokkakuva. eile oli myös se hoitotyön toimintoje tentti ja ku tiistain aattelin et kerran luen ne muistiinpanot läpi ni kyl mä läpi pääsen mut huomasinki sit et kui reipas ja ahkera koululaine oon ollu ku oon kahdel tunil jaksanu kirjottaa muistiipanot eli yhteensä kolme sivuu ja niil ei kauhee pitkäl pötkitä jote se tentti kusiki sit iha huolel mut mitäs pienist aina voi mennä uusintaa :D


ja nii menin myös Leksal joku tunni verra kentäl, alkuu se jännitti vähäse mut kyl se siit sit ku vaa ratsasti. julle olu kuvaamas ja sai taas paljo kivasii kuvei !:) alus kokeilin vähä niiku vanhingos et osaaks se etu ja takaosa käännökset ja hyvi sujus sit lopuks kokeilin ku se oli nii hyvi alla ja rentona et mite se lisää ni vähä vaa ku puristi pohkeel ni se lisäs ei nyt mitenkää kauhee paljo mut iha hyvi jos miettii ettei se oo mikää täydelline kouluheppa viel :)
lisäilyy

mä vähä vammailen

thö kouluheppa


ruttuhuuli



tänää pääsinki koulust jo puol 12 vaiks piti päästä varttii yli neljä :D no mut ei se mitää :D se ois niiku syysloma nyt ! 

menin joskus kolme aikoihi tallil ja ootin et emppu tulee ku mun piti kuvaa sitä ja sen mua mut enpäs sit kuvannu eikä sekää kuvannu ni sain sit kärryt ja valjaat lainaks ja lähin testailee toimiiks leksa viel kärryil ja hyvin toimis !:D Pertti (tallinomistaja ja ravivalmentaja) sano et kyl siit näki et se tykkäs !:) pertti on muutenki kehunu leksaa hirmusti et ku se on nii kiltti ja rauhalline et se o sellane kiva hoitaa :)

ja joo sain sit eilen tietää et ei se inka tuukkaa meil keskiviikkon pariks päivää niiku ollaa jo kaua sit suunniteltu, ärsyttää ku ootin sitä et se tulee ja oikeesti sovittii jo kesä alus et se tulee..



muttaa joo huomen viel kymmene aikoihi aamust liikuttaa ja hoitaa leksa, sit 13.05 lähtee juna kohti tamperet jos sit vaihdan autokyytii ja nokka kohti sievii !<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti