Sivut

5.11.2011

No, se menee, kuinka menee, turha jarrua kuluttaa

menin tänää joskus päiväl tallil ratsimaa Leksann ja emppu tuli kuvaamaa :) kiitän !
Leksa oli vähä räkäne ja oli torstainaki, mut vähemmä ja kuumet ei oo ollu eikä oo yskiny, jote päätin sit et meen vaa iha normaalisti ratsastaa, se yskäs alus ja aatteli et toivottavasti tä nyt ei oo kipeeks tullu mut ei se sit onneks enempää yskiskelly :)

se oli alkuu jotenki inhottavaa ku se meni vaa edes alhaal ja vähä pidemmäs muodos mikä siis on oikeesti hyvä koska oon nyt koittanu joka kerta ratsastaa sen etee alas ku aluks se ei menny, mut ku oisin tahtonu koota iha vähäse mut ei se sit onnistunu.

nostin sit laukat molempii suuntii ja se oli taas tosi hyvä laukas, täl kertaa oikeesee huonompi (yleensä vasempaa) mut ei se haittaa, pää asia et se laukkaa einiinelitahtist ja rentoutuu :) lauka jälkee se sit anto vähä paremmi koota mut päästin sit melkee heti pitkäks ja ravasi loppuravit :)
sit menin viel vähä myöhemmi kuvaamaa emppuu keiramol näätte niit kuvii sit varmaa sen blogist jos se mistää niist ees pitää :D 








4 kommenttia:

  1. katoin ekast kuvast et toi oli se sun entinen vuokraponi :D näyttää et ois jo nyt muuttunu toi leksa :) kiva blogi muuten!

    VastaaPoista
  2. nii tekee ! oon aika ylpee siit :)

    VastaaPoista
  3. ano, jotkut muutki o sanonu et se näyttää joissai kuvis silt Lilianilt, mut mä vaa en saa siit sen näköst :D ja joo on se vähäse varmaanki :) jaja kiitoos :)

    VastaaPoista