Sivut

20.11.2011

viikonloppui

vieti just parhaimma viikolopu pitkää aikaa ja aivan täydellises seuras nimittäi inkan ja emman kans <3

mu perjantai alko sil et nukuin aamul 4 tuntii pommii jote en menny kouluu :D menin sen sijaa sit Leksan liikuttaa ja sen jälkee lähinki sit neljäks messukeskuksee Maata Näkyvissä festareil
, misä siis oli inka ja emma.
kuuden aikaa päästii sisäl HK Areenal josa sit kuunneltii pari tuntii musiikkii sit käytiin iltapalal ja palattii takasi areenal josa oli puoltoist tuntii kestävä ehtoollismessu ja olin ylpee ittestäni et jaksoin kerranki istuu siel koko sen ajan ja kuunnella kiltisti enkä kyllästyny ! pääsin sit kotiin joskus siin 12 aikaa ja menin saman tie nukkumaa.






inkeri <3

ostin tollase söpö vilkkuva sydämme

oli myös iha pakko ostaa toi koruki




lauantain menin 11 kaupungil ku inka ja nä oli tullu sinne, 
ostin vaa pari kynsilakkaa en muuta, 
ku luulin ettei mul oo rahaa vaiks mul sit oliki melkee 40e, 
lähettii sielt sit noitten seurakunnan bussil messukeskuksel syömää 
kerettii just ja just ajois. 






sit mentii taas areenal kuuntelee musiiikkii ja oltii sit hetki johannekse kans jaja nii sit mentii taas iltapalal messarii ja taaaaaas takasi areenal kuuntelee vähä lisää musiikkii mm. skillettii, sillo ku se soitti ni tunnelma nousi aiva kattoo koko areenal, oli iha sika siistii !



Skillet
tänää menin ysiks taas tonne ja eka oli kymmenelt sanajumalanpalvelus ja sit syömää ja sit viel kuuntelee loppu iltapäiväks musiikkii :) 

The Rain

Dien Taylor

 toi oli tosi kiva viikoloppu ja todellakin meen myös ens vuonna ! tykkäsin hirveesti ku siel kävi nykistä sellane pappi ku Dien Taylor puhumas, sitä oli kiva kuunnella ja se pisti niiku oikeesti miettimää kaikkii asioit, sitä oli aiva erillaist kuunnella ku jotai perus suomalaiste pappie pälpätyst, jakso oikeesti niiku keskittyy. 


 

           

       hehe
oli iha huippuu ! onneks nään inkanki taas kahen viiko pääst ku suuntana on sievi !






laitan tähä viel yhe skilleti piisi mist tykkkäsin iha hirveesti varmaa siks ku se sii alus kerto et mist se kertoo.



nii ja hei unohdin iha ! tuol ku joku en muista ketä ni puheli jottai ni se käski jokasen tehä kolme hyvää asiaa ja sit ku on tehny ne hyvät asiat ni sit käskee niitä ketä autto ni tekee kans 3 hyvää asiaa, joten joten tehkääpäs ! mä oon tehny muistaakseni vast yhe :D mä tein päivän hyväntyön ja laitoin rahaa kolehtiin kahtena päivänä :)

2 kommenttia: