Sivut

20.9.2012

Wanna show you we can do this better, there's no way we're giving up

En olekkaan taas vähään aikaan kirjotellut, ei vain ole ollut aikaa tai sitten laiskuus on iskenyt. Jostain kumman syystä, nyt kun kaikki mun hoidettavat hevoset asuu samalla tontilla, oon paljon pitempään tallilla ja kotiudun myöhempään kuin silloin kun ne oli eri talleilla, taitaa vaan mennä usein juoruamisen puolle joten ehkä siinä syy.

En nyt jaksa joka päivää käydä läpi, mutta näin ihan yleisesti Leksa on kai viihtynyt ihan hyvin, tai mitään eroa edelliseen ei näy, pään turvotus ja silmien vuotaminen on loppunut kun ollaan muutettu.

Ratsastaessa L on ollut stressaantunut ja muutenkin ollut niitä käyttäytymismerkkejä, mitä oli silloin kun satula oli viimeksi epäsopiva, katsottiin sitten yhdessä Sarin kanssa, että satula nousee taas liikaa takaata, mun edestä nostavat pehusteet on mennyt jo niin lyttyyn ettei ne enää auta. Kävin sitten hakemassa eilen sellaisen Memory Foam romaanin joka siis lämmön ja painon mukaan muokkautuu, sen kanssa satulan on jo paljon parempi muttei kuitenkaan vielä täysin hyvä, täytyy nyt katsella mitä tehdään ja miten Leksa reagoi kun mennään tuolla yhdistelmällä.

Olenkin nyt mennyt parina päivänä  ilman satulaa, en viitsinyt turhaan käyttää epäsopivaa satulaa kun voin hyvin mennä ilmankin.
Keiramon kenttien ja maneesien pohjat ovat olleet Leksalle vähän raskaita, tai ovat humattavasti raskaampia kuin Isotalojen, mutta hyvähän se vain on niin se joutuu laukassakin oikeasti käyttämään takapäätäkin että pääsee eteenpäin.

Eilen oli tarkoitus hypätä Emilian kanssa samaan aikaan, mutta heidän rakentamat esteet ei ollut sellaisia joita olisin tälläkertaa halunnut hypätä ja korkeudet oli ihan eriluokkaa, joten menin sitten yksin pieneen maneesiin hyppäsin taas sitä samaa kahdeksikkoa mitä monesti ennenkin, koska ei mielikuvitus riittänyt keksimään kahdesta esteestä jotain erilaista.

Maneesissa meni hyvin ja Leksa hyppäsi kivasti ja toimi hyvin. Menin sitten vielä kentälle hyppäämään Empun jälkeen pari kertaa sarjaa ja pystyä. Pystylle tuli hyviä hyppyjä mutta sarja... Leksa lähestyi ekalle vinona ja reunaan ja mutkitellen, melkein kielsi mutta meni kuitenkin yli, toiselle se lähti mutkittelemaan entistä enemmän, hyppäsi kyllä kun vähän maiskutti, mutta hypyt ja mun mukaan pääsy oli sitten just sen mukaista. Kovin koitin pitää molemmat pohkeet kiinni että menisi suorassa mutta ei niin ei.

Ensi viikolla onkin sitten luvassa ihan kunnon estetunti jos vain satulalla voin mennä.

Laitan illemmalla kuvia kun unohdin kamerani tallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti