Sivut

9.9.2012

hyppelöt

alkujännitys
Tänään mentiin aamupäivällä Isotaloille Jullen kanssa. Laitoin Leksan ihan normisti kuntoon, mittasin kuumeen varoiksi ja ihan normaali oli.
Menin taas kentälle kävelemään alkukäynnit taluttaen, laitoin kumpparit ja kiipesin kyytiin, aloitin taas käynnissä tekemällä väistöjä ja pari pysähdystä.

Ravissa L jännittyi hirveästi, koitin vaan ratsastaa eteen mutta ei antanut periksi, kieristin hiukan kumppareita, että se tajuaisi mitä haen siltä.


Heti kun olin kiristänyt, se alkoi kulkea hyvin ja eteen, hiukan se oli vielä jännittynyt mutta rentoutui pikku hiljaa, tehtiin taas parit väistöt, ne ei sujunut niin hyvin kuin eilen muittei se mitään haittaa.


miks mä näytän tolle?
miks mun ohja roikkuu?
Pikku hiljaa löysäsin kumppareita ja aina kun se pysyi rentona niin löysäsin. Se toimi tosi hyvin vaikka kumpparit oli vaan "tukena" ja ihan löysällä, kun otin ne kokonaan pois, niin se taas jännittyi eikä meinannut rentoutua, tein ympyrää, tuli yksi lyhyt pätkä, tuli toinenkin lyhyt pätkä, sitten taas pari kierrosta jännittyneenä ja yhtäkkiä sillä napsahti päässä ja se oli rento, lopetin siihen.




Kävelin hetken ja nostin laukat, tein ns kahdeksikkoa ja vaihdoin keskellä aina laukan ravin kautta. Ihan hyvin meni, mitä Leksa nyt hiukan kaahotteli ja oikoi, mutta tosi hyvin antoi takaisin laukasta raville.




Kävelin laukkojen jälkeen ja laitettiin sitten kokorataleikkoille(miten tä sana taipuu?) pystyt ja tulin niitä kahdeksikkoina.
liioittelua havaittavissa

meille tuli erimielisyyksiä..
Leksa oiko mä näpäytin raipalla kaulalle
>
Leksa stoppas ja käänty ympäri
tuloksena tämä


Leksa toimi tosi hyvin ja oli rauhallinen, tykkään kyllä ehkä enemmän että se olisi hiukan villiintynyt ja energisöitynyt mutta ei se tällä kertaa.



Hypyt olivat vähän töksähteleviä, mutta muuten hyvä.


Tultiin pystyjä 80-90 senttisinä ilman ongelmia.



Videot ja kuvat kuvasi Julle, kiitos taas paljon !

yhden videon lisään myöhemmin kun tä ei taas anna ladata :)

5 kommenttia:

  1. Ootko keskustellut jonkun valmentajan tai ammattilaisen kanssa teidän ongelmista? Videossa näyttää aivan siltä, että Leksalla olisi paikat todella jumissa ja se vähän kaahottaisi ns.kipua karkuun. Video oli tosi vain lyhyt pätkä, mutta siltä se näytti. Laukkaako se aina noin? Kaatuu sisälle ja täysiä eteenpäin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole keskustellut, ku ei meillä vielä mitään valmentajaa ole. Leksalla on selkä jumissa, se on ihan tiedossa oleva juttu ja olenkin siitä täälläkin kirjoittanut, kun se on kylmistä ilmoista sen jumiin vetänyt :/ ja ravissa ihan itse pyysin sitä menemään kovaa, laukannut se on aina noin, joskus huonommin, joskus hiukan paremmin, sillä ei ole tarvittavia lihaksia vielä että pysttyisi kulkemaan suoraa ja rauhassa.

      Poista
    2. Hieman tyhmä ja aidosti provosoimattomaksi tarkoitettu kysymys, mutta jos sillä ei ole lihaksia kulkea suoraan ja rauhassa, miksi sillä hypätään?

      Poista
  2. Mooi, tämmöiset bannerit syntyi (laitoin kaksi eri versiota kun toi oli ihan nätti pelkästään ton yhden kuvan kanssa). Kerro jos haluat jotain muutoksia :)

    http://i1222.photobucket.com/albums/dd485/lottaad/versio1.png
    http://i1222.photobucket.com/albums/dd485/lottaad/versio2.png

    - Lotta

    VastaaPoista