Sivut

23.9.2012

maastoilua ja muuta

Heh, niinkun taas näkyy niin kyllästyn kyllä tosi nopeasti banneriin ja ulkoasuun, saas nähdä kuinka kauan jaksan tätä pitää :D

Eilen lähdettiin Leksan kanssa Heidin ja Okin kanssa maastoon. Vähän olin alkuun ennakkoluuloinen ja "hermostunut", että jos tulee yhtä huono maastoreissu kun viimeksi Emilian ja Daisyn kanssa. Viime viikonloppuna siis oltiin maastossa ja siitä ei kyllä tullut mun ja Leksan osalta yhtään mitään, L vain stressasi eikä oikein kestänyt sitä että toinen laukkaa vieressä mutta itse ei saa laukata tai että pitää jäädä odottamaan 50m päähän kun toinen lähtee edellä laukkaamaan ja sitten saa lähteä jossain kohtaa perään mutta pitääkin mennä hiljaa eikä saa mennä vierelle.

 kuvat ei liity postaukseen
mitenkään, en vain halunnut
kuvatonta postausta
Päätinkin eilen heti alkuun, että jos tilanne näyttää taas samalta, niin me Leksan kanssa käännytään takaisin. Turhaan mietin tälläisiä, ensin käveltiin aika pitkä pätkä, Leksa oli tyytyväinen kun sai mennä edellä ja omaa vauhtia, ravissa sama juttu, onneksi löytyi kaveri joka ei välitä mitä vauhtia toinen menee ja pysyy perässä. Leksa sitten olikin koko matkan ihan rento ja ravasi rauhallista letkeää ravia :)
Tuorlan suoran jälkeen sai Leksakin tällä kertaa laukata, nostin edellä laukan ja lähdettiin vahingossa vähän reippaammin eteenpäin, Okki hiukan villiintyi perässä, ei ole tainnut vähään aikaan päästä irroittelemaan :D


Löydettiin hetken päästä sopivan reipas laukka ja laukattiin pari pätkää. Oli kyllä niin onnistunut reissu ja jäi tosi hyvä mieli :) Sovittiin heidin kanssa että ruvetaan nyt käymään joka tai joka toinen lauantai aina maastossa Okilla ja Leksalla.


Riia häntäpyykillä pari päivää sitten :)
Tänään menin kevyen kouluilun maneesissa, alkuun se oli tosi tosi jännittynyt ja tuntui siltä ettei tästä tule yhtään mitään, taas vain naps ja tittidii Leksa yhtäkkiä toimikin hyvin ja oli rento, ihan tuosta vain.

Siivosin Keiramolla myös kaikkien kolmen karsinan, pesin seinät kaikilta ja pesin kupit. Jalkojen ja häntien pesu jäi huomiselle kun piti tulla kotiin tekemään tehtävää työssäoppimista varten.

2 kommenttia: