Sivut

13.9.2012

pakkausta

Eilen menin Leksalla kentällä, laitoin taas kumpparit alkuun, mutta laitoin heti tosi löysälle. Hetken kesti ennen kuin se alkoi toimimaan, rentouduttuaan se pysyikin hyvin rentona ja ratsastettavana, otin aika pian kumpparit pois kun se oli niin hyvä. Tällä kertaa se kulkikin jo heti hyvin kun otin kumpparit pois, jes ! Tavoitteena tämän tehtävän kanssa onkin että pikku hiljaa se oppii taas kulkemaan alusta asti rentona, lähellä ollaan.
Se on muuten jännä, kun sillä on kumpparit niin se keskittyy paljon paljon paremmin kaikkiin tehtäviin, taipuu oikeasti kunnolla ja muutenkin paljon kuuliaisempi



Nyt olen muuten rokotuksista lähtien mittaillut Leksan kuumetta päivittäin, koska imusolmukkeet ovat olleet edelleen turvoksissa ja kummala sanoi, että jos tulee kuumetta niin täytyy tutkia. Ei ole ollut, mitä nyt kahtena päivänä noussut 0,6 astetta mutta alle 37 koko ajan, silti jotenkin vaivaa se turvotus, tänäänkin esim. oli paljon enemmän turvonnut kuin aiemmin, aloin jo huolestua. Soitinkin eilen kummalalle mutta ei se vastannut ja tänään sitten soitti takaisin, onneksi, menin jo melkein paniikkiin kun se ei laske. :D Kummala sanoi vaan että jos ei tule muita oireita tai yleisvointi ei muutu tai kuume nouse niin kaikki ok, täytyy vain seurailla ja jos jatkuu vielä ns talvikauteen niin sitten soitella uudelleen, jotkut vaan kuulemman reagoi herkemmin ja isommin pölyyn ja muuhun.

viime hyppykerrasta kuva

Tänään menin vaan taluttelemaan sen suuren turvotuksen takia. Huomasin että nyt kun ollut vähän kylmempiä päiviä niin Leksa on vetänyt itsensä lisää jumiin tai muuten vaan koko selkä herkistynyt, kun harjatessa jo laski selkää alas, viimeksi oli vain ristiselkä ja siitä päästiin juuri eroon arnikalla ja nyt aristi hiukan koko selkää.

Taluttelun jälkeen pakkasinkin sitten kaikki meidän tavarat tallilta, jätin vain riimun, narun ja korvatulpat, niin ja satulan, huomenna sitten illalla luvassa tallin vaihto.

Huomenna vielä päiväkotiin, ja sitten onkin viikonloppu edessä. Nyt siis tällä viikolla alkoi ensimmäinen erikoitumisen työssäoppimisjakso joka kestää 6 viikkoa.

muistakaa muuten vastata oikealla alempana olevaan kyselyyn ulkoasusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti