Sivut

12.11.2012

En nyt keksi otsikkoa joten olkoon ilman :)

Eilen onnistuin ratsastamaan vielä valoisaan aikaan, joten menin Leksan kanssa kentälle. Kyllä sinne siis valot saa mutta kivampi mennä päivänvalossa. Menin ilman satulaa kun en jaksanut laittaa satulaa.

Hain ratsastaessa Leksalta pelkkää rentoutta, koska se on viime päivinä ollut ratsastaessa suoraan sanottuna ärsyttävä. Se on ollut stressaantunut mutta kuitenkin kulkenut ihan hyvin, mutta askel on ollut lyhyttä ja muutenkin sellainen jännän tuntuinen.
Pyörin ensin ympyrällä molempiin suuntiin ja sain sen jo siinä rentoutumaan, tämän jälkeen olikin hyvä jatkaa tekemään kahdeksikkoa kun se oli jo suht rento. Suunnan vaihdokset siis ovat työn alla kun niissä sen keskittyminen katoaa hetkeksi eikä asetus ja suunnan vaihto onnistu rennosti.
Pyörin ehkä 8 kahdeksikkoa ja Leksa toimi tosi hyvin ja oli rento joten lopetin siihen.

Sen takapää hiukan laahasi eikä kulkenut niin hyvin omalla moottorilla, mutta en viitsinyt työstää enempää kun halusin vain rennon hevosen.

Nyt mun on pakko lähteä kouluun..

Kumpi on teidän mielestä parempi, postaanko tiheämmin lyhyimmillä ehkä kuvattomilla postauksilla vai pidemmällä välillä kuvallisilla ja pitemmillä postauksilla ?

4 kommenttia:

  1. Mielummin sillee et joku pari postaust viikost ja vähän enemmän tekstii ja kuvii :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä mieluummin pidemmät postaukset harvemmin.
    Mutta olis silti kiva tietää liikutusohjelmaa, että vaikka harvemmin oliski postauksia niin mainitsis silti mitä on aiempina päivinä tehty :)

    VastaaPoista
  3. http://viidmaa.blogspot.fi/2012/11/105-liebster-blog.html haaste blogissani

    VastaaPoista
  4. vaikka pidempii postauksii harvemmi :)

    VastaaPoista