Sivut

29.11.2012

Video eilisestä

Tässä nyt sitten se video, laitoin alusta asti pätkiä, jotta näette vähän edes että miten se muuttuu alusta loppua kohden :)
TÄSTÄ pääset videoon. Siinä näköjään menee tekstit ihan päin pyllyä... Koneella vielä meni oikein mutta näköjään ladattuaan youtubeen ei tekstit ollutkaan enää oikeassa kohdassa..

Tänään nukuin 12 asti jonka jälkeen tein ah niin ihania koulutehtäviä, ja pakko sanoa, että olen aika ylpeä itsestäni kun tein ensimmäisen kerran jonkun tehtävän ennen palautuspäivää. Yleensä siis aloitan edellisenä iltana tekemään ja palautan pari päivää myöhässä :D

Kahden aikoihin menin Keiramolle ja laitoinkin heti Marbellan kuntoon ja mentiin maneesiin. Sari laittoi meille pari puomia, ensin talutin sen niiden yli pari kertaa ja sitten selästä käsin. Ihan kivasti meni, vähän se välillä hyppeli niiden yli, mutta hoksasi jossain kohtaa kuitenkin vain astua ylitse.
Heti kun tuli jotain uutta asiaa nenän eteen, niin kaikki se aikaisempi joka kertainen pieni sählinki ja ihmetys katosi, laukannostot sujuivat tosi hyvin vaikeampaankin kierrokseen.

Marbellan ratsastuksen jälkeen siivosin Riian karsinan ja hain Leksan sisälle.

Menin ratsastamaan Leksalla, se oli tosi kiva, ehkä vähän tahmea, mutta toisaalta en yhtään ihmettele sillä minun oli vaikea istua siellä, ja varmaan istunnalla jarrutin samaan aikaan kun pyysin eteenpäin joten tuloksena Leksa liikkui mutta laiskasti..

Liikutuksen jälkeen Kaitsu tulikin sitten kengittämään ja raspaamaan Leksan. En tiedä muistatteko, mutta sillon kesän lopulla Leksa kengitettiin, niin että kaviot jäivät vinoiksi eikä niitä saatu suoristettua, tänään Kaitsu sanoi että nyt ne vihdoin ovat suorat. Ajatelkaas, että sen virheellisen kengityksen jälkeen Kaitsu on laittanut sen kolme kertaa (tänään kolmas) ja nyt vasta kaviot on saatu suoriksi ja meillä kengitys väli on 8 viikkoa ! Nyt myös vinouden aiheuttamat nesteet takasista on hävinneet.

Leksalla oli myös pikkuisia piikkejä suussa, eli ei mitään suurta. Raspausväli onkin Leksan kohdalla hyvä pitää tässä ½ vuodessa.

Huomenna varmaan juoksutan ja sitten Leksalle kokovartalopesu, sillä lauantaina luvassa klippaus part 2.

Olisiko teillä jotain ideoita mitä voisin tehdä Leksan kanssa nyt parina päivänä kun en suitsia laita raspauksen takia ? Tai jotain josta haluatte kuvia tai jotain ?

5 kommenttia:

  1. Mitä jos ratsastaisit riimulla tai tekisit jotain kivaa maastakäsin, irtojuoksuttaisit maneesissa tai menisit pikkuesteitä tai puomeja niin että leksa tulee sun perässä tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja kiva video :) hauska miten liu-ut selästä alas takamuksen päältä :D

      Poista
    2. Maastakäsin haluaisin ainakin jotain tehdä, sitä tulee tehtyä harvoin ja nyt olisi hyvä tilaisuus, mutta olen vähän huono keksimään mitään tekemistä maasta. Tuo esteiden hypyttäminen maastakäsin olisi kyllä kiva :)

      Poista
    3. Kokeile jotain ratsastettavaa juttua käydä läpi, joka on haastavaa selästäkäsin. Esim me ollaan alettu treenata väistöjä kun väistöt on hyvin vaatimattomia sivuaskeleita kun ratsastan. Samoin peruutusta on harjoteltu maastakäsin, se on hyvää jumppaa. Entäpä kiinnostaako temppuharjottelu? Pujottelu tms? Hevosagility? Nuo kiinnostaa itseä ja niistä saisi loputtomasti ainakin näin alkuvaiheessa tekemistä.

      Poista
  2. Jos sulla on aikaa ja innostusta tee joulukalenteri!

    Ideoita sinne/jos et tee niin ihan muuten vaan:)
    - tallipäivä video
    - sun huone postaus
    - sama teidän kodista
    - sun parhaimmista kavereista postaus
    - postaus jossa kerrot jostain muusta kun talleilusta
    - vanhoja ratsastuskuvia
    - leksan ruokinta
    - teidän viikkosuunnitelma liikutuksessa
    - postaus jonkun sun kaverin näkökulmasta kun ratsastat
    - lempi vaatteet
    - miten meikkaat
    - miten laitat sun hiukset
    - leksan menneisyys/taustat (jos tiedät)
    - jos ratsastat jollain muulla, niin siitä postaus
    - jos saa tehdä, niin tallin esittely
    - mitä kaikkea olet päivän aikana syönyt
    - sun koko päivä videolla

    VastaaPoista