Sivut

25.11.2012

Viikonlopusta

Lauantaina mentiin Heidin kanssa Okilla ja Hekellä maastoon. Oli kivaa vaikka heppaset olikin vähän villejä, ne tais tykätä :) Oli kiva mennä välillä jollain "kunnon" hepalla, Leksan ja pikkumb:n sijaan.
Siivoilin Leksan, Marbellan, Villakin ja Riian karsinat, olin Heidin seurana ruokkimassa ja hengailin. Leksa vietti vapaa päivää ulkoillen.

Tänään kävin aamulla tarhaamassa Leksan ja tulin sitten takaisin kotiin. Menin takaisin tallille kolmen aikoihin, siivosin Leksan tarhan, sekä Marbellan, Riian ja Leksan karsinat ja pesin Marbellan seinät ja kupit. Hain Leksan sisään ja menin tuntien jälkeen maneesiin. Kävelytin ja juoksutin hyvin ja päästin Leksan sitten irti juoksemaan. Se oli villi ja siltä irtosi ajoittain hienoa ravia ja laukkaa. Annoin sen juoksennella itsekseen pitkin maneesia, lopuksi käskin sen vähän hidastaa tahtia ja parin kierroksen jälkeen pyysin siirtymään käyntiin.



Vähän sain kuvattua videota ja pari onnistunutta kuvaakin sain napattua.
Hoidin liikutuksen jälkeen Leksan pois, harjasin ja tein ruuat.



kattokaa HD:na


Kävin vielä alatallissa pesemässä Riian hännän ja jalat. Tarkoitus oli myös Marbella viedä jalka ja häntä pyykille, mutta aika ei riittänyt kun piti lähteä vimeään serkku kotiin, huomenna sitten.

Tuli kyllä nyt vähän tylsä postaus, toivottavasti kelpaa !(:

This boy stole my heart 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti