Sivut

24.8.2012

Chase your dreams and remember me


Tänään menin taas Marbellalla, ravailtiin liinassa. Se käyttäyty tosi kivasti ja mä tykkäsin siitä, se on tosi herkkä suusta ja pohkeelle. Välillä se sai pieniä parin metrin "spurtteja" mutta kun vähän jarrutti ohjista se rauhoittui. Videot olisi ratsastuksesta mutta niihin ei ole julkaisulupaa joten ne jää nyt laittamatta.

Hetki hengailtiin tallilla Jullen ja Empun kanssa ja sitten mentiin Jullen kanssa Leksalle.



Sillä ratsastelin ensin kentällä, se ei oikein tahtonut toimia. Usein kun joku on kuvaamassa alan jotenkin liikaa keskittymään siihen miten se kulkee ja tällöin liikaratsastamaan sitä ja sillon se ei toimi ja tänään kävi taas juuri niin. Hyviä ravipätkiä tulee, mutta pohkeet ei mene jostain syystä kovin hyvin läpi, vaikka oli kannuksetkin vähän auttamassa.




Laukassa Leksa oli jännittyneempi mitä yleensä


 ja se varmaan johtuukin siitä viikon tauosta, joten menin sitten radalle ottamaan laukkapätkiä jotta laukkan saisi ns auki ja pyörimään, pitkän sivun Leksa lähti pari kertaa tosi kovaa ja oikein tunsi kulmassa kun se jo keräsi takajalat alle ja lähti. Varmasti oli taas molemmilla kivaa ja vapauttavaa.




Loppuravit menin ravailemaan kentälle.


Illan vietinkin sitten Keiramolla kisoja katsomassa ja koiravahtina.

Huomenna suunnitelmissa Leksalla pikkuristikon hyppelemistä.


7 kommenttia:

  1. Haluaisin et tekisit postauksen, mitä kaikkee kuuluu sun tejtäviin kun hoidat keiramolla? Ja mitä voi hoitajana tehdä siellä? Kerro kaikki :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva toi video :) Leksalla on hauskan näkönen laukka ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) joo sillä on vähän raaka ja jalat suihkii mihin sattuu :D

      Poista
  3. vitsit te ootte kehittyny! upeeta Tinja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaanko ? mä en ite huomaa koskaan mitää edistyst tai yleensä ulkopuoline näkee sen paremmi, ite voi vaa vähä tuntee :D mut hyvä jos niin :) kiitos janette koita säki nyt saada itteles joku ratsu !:):/

      Poista