Sivut

8.8.2012

Though the truth may vary, This ship will carry, Our bodies safe to shore


Voi kyllä, tän näkönen luuska mua odotti tänään laitumella.
"Mutakylpy kaunistaa eksä sitä tienny?"



Harjasin siitä sentin mutakerroksen pois, se jäi harmaaksi mutta ei voi mitään. Varustin sen ja lähdettiin kentälle. Olin ihan varma ettei Leksa liikkuisi tänään mihinkään, koska se näytti niin väsyneeltä kun sitä harjasin. Se kuitenkin yllätti ja olikin tosi reipas, ei yhtään tahmea.


Alotin tekemään käynnissä parit väistöt pitkille sivuille, molempiin suuntiin. Ravissa tein ympyröitä ja sellaista kolmen ympyrän kahdeksikkoa.

Alku ei oikein sujunut, Leksa toimi hyvin vasempaan ja siinä saakin "vaan istua" ja keskittyä enemmän omaan istuntaan ja ratsastukseen. Mutta odotappa vaan kun vaihdetaan kierros oikeaan, Leksa ei taivu niin hyvin, oikoo hiukan ja muuttuu tahmeaksi, koitan taivuttaa ja pyytää pohkeella reunaan ja pyytää eteenpäin, mutta mitään ei tapahdu, justhan se meni hyvin vasempaan ja taipui, kulki ja toimi, miksei nyt?

Se menee niin ärsyttävään tilaan, se ei kuuntele oikeassa kierroksessa pohjetta yhtään, jos olisi raippa ja sillä huomauttaisi pari kertaa, seurauksena olisi "stressitila".
Mä en tiedä että johtuuko toi vaan siitä, että se on vaan huonompi oikeaan ja ottaa siitä jo valmiiksi hiukan paineita eikä sitten kuuntele.



Nostin väliin parit laukat molempiin suuntiin ja jatkoin sitten taas ravissa, nyt se sitten toimi oikeallekkin.
Mitäköhän ton piene hevosen päässä liikkuu ?

laukan jälkeen paljon parempi verrattuna tohon ylempään
hiano mies !

Leksa muuten antaa nykyään aika hyvin istua alas harjotusraviin, eikä jännitä tilannetta, kohta voidaan jo alkaa harkitsemaan koulukisoja.
Ongelmana on vaan mun istunta.. Julle oli tänään kuvaamassa ja otti videoitakin, taas kun katson noita koneen ruudulta, voi että näyttää huonolta. Ohjat roikkuu kun pyykkinarut (käynnissä lähinnä), ryhti on jostain niin kaukaa haettu, ettei sitä voi edes ryhdiksi sanoa, katse huitelee ties missä ja pohje ei pysy paikoillaan. En tiedä miksei mun pohje pysy rauhassa, en saa pidettyä alapohjetta koko ajan kiinni kun sitten jännittyy reidet, mä en tiedä johtuuko se sen lisäksi etten osaa, niin siitä ettei tossa estepenkissä ole kunnon tukia siiven alla vai mistä, mutta että oikein pistää itseä ärsyttämään kun noita videoita ja kuvia aina katsoo.


Kiitos Jullelle kuvista ja videoista !

Lisään videon seuraavaan postaukseen, kun tä nyt ei jostain syystä löydä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti