Sivut

30.8.2012

ei kentällä pörräämistä


Viime suunnitelmat piti paikkaansa ja maanantaina siis ajoin Leksalla, se tykkäs kun pääsi pitkästä aikaa kärryjen eteen.

Tiistaina menin aamulla 9 aikaa tallille ja lähdettiin aamumaastoon koska mulla alko koulu 12.15. Mentiin kotimäen hiekkateille, siellä hiukan ravailtiin, mentiin mäkiä ylös ja alas ja menin pari kertaa bankettia.


Keskiviikoksi ei saatu kyytiä järjestettyä, eikä tunnilla ollut muita osallistujia, eli sitä ei edes olisi pidetty, joten hyppytunnille osallistuminen jäi sitten välistä. Sen sijaan tehtiinkin sitten kentällä maastakäsin harjoituksia, pysähdystä, kävelyä ja peruuttamista harjoiteltiin. Annoin sen sitten vielä juosta hetken kentällä irti, ei siitä oikein mitään irronnut, ravi oli vähän jäykän näköistä edestä. Astui vähän lyhyemmin kuin yleensä, vertyi juostessa ja muuttui paremmaksi hiukan. Olisikohan vaan lavat jumissa.

Maanantaina ja keskiviikkona myös ratsastin Marbellan. Toivotun tallipostauksen teen viikonloppuna kun otan kameran tallille :)

Tänään Leksalla oli vapaa. Vietin sitten itse koko illan Keiramolla. Nyt menen nukkumaan ja herään huomenna toivoen että tä kipeys lähtisi yhtä nopeasti kun tulikin.

kesä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti