Sivut

26.8.2012

takapakkia

Niinkun otsikko varmaan kertookin, niin Leksa on nyt ottanut vähän takapakkia.

En tiedä johtuuko siitä viikon tauosta joka oli ennen kengitystä, vai onko Leksa ottanut jotain jumia sadekeleistä vai mikä sillä on.

Se on ratsastaessa ollut tosi jännittynyt, siitä asti kun se on palannut lomalta. Se jännittyy kun nostaa ekan kerran ravin, juuri samalla tavalla kun keväällä, se pyörii pientä ympyrää, pää ulospäin kääntyneenä, ja lapa edellä, se ei lähde hyppimään mutta aina välillä nostaa jalkaa kesken ravin.

Toivon tosiaankin, että se johtuu vaan lomasta ja se kohta taas palautuu normaaliksi, se oli jo niiiin hyvä kesällä, lähti heti rennossa ravissa ja apuja kuunnellen eli siis taipui heti ympyrällä pohkeen ympärille eikä suihkinut lapa edellä miten sattuu.

Vähän harmittaa juuri sen takia, että oltiin juuri päästy iso askel eteenpäin ja nyt se veti itsensä takaisin lähtöruutuun.
Eikai tässä auta kun vaan taas jatkaa samaan malliin ja ratsastaa vaan, ehkä se siitä sitten.

Nyt kun ei olla vähään aikaan tehty paljon muuta kuin pyöritty radalla ja kentällä niin huomenna mielenvirkistykseksi ja mielenkiinnon säilyttämiseksi ajetaan ja tiistaina maastoillaan ja keskiviikkona jos kyyti  järjestyy niin mennään varmaan keiramolle estetunnille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti