Sivut

20.8.2012

Nice weekend !


Perjantaina skippasin koulusta pari viimeistä tuntia ja lähdin kotiin 15.45 11.00,
kävin hakemassa Rufuksen (Empun dogi) kotoa ja lähdin käymään Keiramolla hoitamassa Riian ja Marbellan. Sieltä kotiin pakkaamaan kamat ja hakemaan Emppu kuusistosta ja sitten lähdettiin ajelemaan Jalasjärvelle.
Rufus

Vähän ennen huittista meille tuli pelko perseeseen kun alkoi satamaan juuri samalla tavalla, samassa kohdassa, kuin viimeksi kun mentiin ja auto hajosi. Onneksi tällä kerralla auto pysyi käynnissä ja tien päällä.
Matkalla otettiin Salla kyytiin. Illalla ajeltiin pitkin Jalasjärvicityä.





Lauantaina lähdettiin ajamaan Keskiselle Tuuri-kauppaan, ostin sieltä Leksalle ruokasaavin ja arnikaa, joka oli muuten puolet halvempaa mitä turussa! Sieltä suunnistimme nurmoon, seinäjoelle ja otimme Empun serkun ja sen kaverin kyytiin ja jatkettiin matkaa Jalasjärvelle.

Sitten lähdettiin kattomaan taas Sohvia, voi että se oli PALJON paremmassa kunnossa kun keväällä kun käytiin. Se ei näyttänyt enää niin vanhalta ja huonokuntoiselta, vaikkakin sillä oli huono, pitkä karva ja selkäranka pystyssä. Sen toinen silmä on sokeutunut, eikä sillä kuulemman ole enää syvyysnäköä. Oli tosi helpottavaa nähdä se paremmassa kunnossa.

lisää sohvi kuvia myöhemmin


Ilta vietettiin Empun serkun ja sen kaverin kanssa, saunalla hengaillen.

Sunnuntain aamulla sitten lähdettiin kotiin. Kotona vaatteiden vaihto ja Keiramolle. Siellä hoidin Riian ja Marbellan ja menin taas juoksuttamaan sitä.
villikakara

hiano !

Oli kyllä tosi kiva viikonloppu ! Kiva lähteä vaan kavereiden kesken ilman kenenkään vanhempia :)
Toivottavasti joku viikonloppu voitaisiin ottaa uudestaan !
Empulla blogissa enemmän kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti