Sivut

30.10.2012

hyppyjä

Menin eilen Leksalla maneesissa ja koitin vain ratsastaa sen hyväksi.
Alkuun se jännitti, mutta se meni hetkessä ohi ja sain sen tuntumaan siltä, että kun vaan jatkaa niin se rentoutuu täysin. No menikin just niinkuin musta tuntui, Leksa rentoutui hyvin ja oli hetken aikaa tosi kiva ratsastaa, kunnes sitten lunta tippui katolta. No sillähän meni taas pasmat ihan sekaisin, eikä se suostunut mennä toiseen päätyyn ja se taas jännittyi, jatkoin ratsastamista kauan kunnes sain sen taas samanlaiseksi. Olin juuri ajatellut että pari metriä sitten riittää, niin eiköhän taas tipu lunta katolta ja jouduin aloittamaan alusta ratsastamaan Leksan rennoksi..

Sitten tähän päivään, kuvailin Emppua ja Linusta jonka jälkeen laitoin Leksan valmiiksi ja menin ratsastamaan. Oltiin laitettu kaksi pystyä että voin hypätä. Ajattelin siis kokeilla onko Leksa erilainen kun hyppään itsekseni, vai onko sen kieltelyyn ja muuhun omituisuutuun jokin muu syy.

Aloitin ratsastamalla Leksaa ihan niinkuin aina ennenkin ja koitin saada rennoksi, ei meinannut millään onnistua, se kun vetää kierrokset kattoon kun on palikoita rakennettu. Nostin laukat molempiin suuntiin ja tulin pikkupystylle, ekalla kerralla Leksa meni ohi, mutta tämä johtui siitä että unohduin itse jonnekkin matkan varrelle enkä ratsastanut.
Seuraavalla kerralla tuli tosi hyvin. Hyppelin molempia pystyjä vuorotellen ja peräkkäin ja joka kerta se tuli hyvin esteelle. Mun piti hypätä pientä ja kerätä luottamusta, mutta kun Leksa tuntui niin hyvältä ja innostuneelta että nostin hiukan.



Leksa oli vihdoin oma itsensä ja meni kovaa ja korkealta yli, se niin nautti. Tunsin sen ensimmäisen hypyn jälkeen, että se on taas normaali. Se myös ihan oikeasti imi esteelle, aina kun sain sen suoraksi esteelle, se lähti kuin ammus korvat pystyssä estettä kohti ja hyppäsi ylpeän tuntuisena yli.
Harmi että videoilta ei oikein näkynyt, joten Julle kuvaili vain pari videota ja otti muuten vain kuvia, niissä ei vielä niin hyvin näy Leksan innostuneisuus mutta ei se haittaa.






Nyt päätin, että hypellään jonkun aikaa vaan yksinään ja katsotaan sitten myöhemmin kun siltä tuntuu, että miten tunnit sujuvat, jos ei suju niin ei käydä, mutta jos sujuu ongelmitta niin sitten jatketaan. Mennään Leksan mielen mukaan, tärkeintä on tehdä sitä mistä se itse tykkää.

löllö is back in business
vammaan

Huomenna suuntaan koulun ja tallin jälkeen Turkuun vahtimaan mun serkkuja, joten palaillaan vasta kun kotiudun sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti