Sivut

13.10.2012

kyvyt esiin

Tulin just vähän aikaa sitte tallita, kävin tarhaamassa Leksan ja samalla autoin henua ja tarhasin omat hoidokit ja niitten kaverit.

Nyt on aikaa kirjottaa eilisestä päivästä hiukan.

Eilen siis piti lähte puolYpäjälle niin Emppu soitti että missä ollaan, Marbella hyppää ihan kohta.. Kaasu pohjaan, äkkijarrutukset hidasteisiin ja taas kaasu pohjaan. Ei oltu ihan varmoja mihin maneesiin pitää mennä mutta kännyttiin siitä opistohallin risteyksestä kun olin ymmärtänyt että ne olisi siellä, rauhassa ajoin pihaan ja käskin Heidin soittaa Empulle että ollaanko oikeassa paikassa, samaan aikaan huomasin liilavalkoisen loimen ja huusin "Marbella!" ja samalla painoin kaasun pohjaan, käänsin ratin ympäri ja kurvasin kauhealla vauhdilla parkkiin, kaikki neljä hyppäsi autosta ulos kiireellä nauraen ja juosten. Näytti varmaan tosi fiksulta :D 

Ehdittiin nähdä yksi ennen Mbtä, se oli samasta isästä kun Marbella, mutta Marbella oli hienompi ;)



Sitten olikin Mbn vuoro, sitä hiukan jännitti kun esteet oli massiivisia isoine johteineen, kaksi kertaa se kääntyi kujan alussa ympäri, mitä ei ole ikinä ennen tehnyt. Hypyt oli alkuun vähän huonompia kun sarjaväli oli liian pitkä, kun se lyhennettiin niin tuli todella hyvät hypyt. Tuomari lopetti hypyttämisen juuri kun tuli pari hienoa hyppyä, jos olisi hypyttänyt lisää, olisi nähnyt mistä mb on oikeasti tehty.

tässä vielä liian pitkä väli




Arvosanat laski paljon, karsinnoihin nähden, siellä mb sai 8p ja 8,65 keskiarvon ja nyt 6,5p ja 6 keskiarvon. 
Tuomari sanoikin kyllä alussa että poneja on vaikea arvioida hevosten joukossa ja että arvostelut on hiukan epäreiluja poneja kohtaan.

nättilapsi 

Nyt datailen hetken ja sitten taas takaisin tallille siivoamaan karsinat ja tarha, pesemään seiniä ja Riia ja sitten maastoilemaan rauhallinen lenkki Heidin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kyl on hienot sykeröt vaik ite sanonki ;D ekaa kertaa ompelin sykeröt ja must niist tuli aika hienot :D

    VastaaPoista