Sivut

11.10.2012

kävelyäkävelyä

Tästä tulee nyt vain tälläinen kuvaton pikapostaus, olen ollut joka päivä tallilla niin pitkään, etten ole illalla jaksanut enää kirjoitella, enkä jaksaisi nytkään, eikä ole kuvia, mutta ensi kerralla sitten sitäkin enemmän ;)

Maanantaina ja Tiistaina ratsastin ihan normaalisti ilman satulaa, molempina päivinä menin sen verran ravissa että sain Leksan hyväksi molempiin suuntiin ja jatkoin hetken kun se pysyi hyvänä. 

Hyvien päivien jälkeen Leksa ansaitsikin vapaapäivän. Keskiviikkona kaahailin töistä kotiin, vaihdoin pyhätakin tallitakkiin ja juoksin ihan siis kirjaimellisesti kauhealla vauhdilla tallille. Kaitsu tulikin vähän aikasemmin kengittämään Leksaa (15.15 oli sovittu ja pääsin töistä 15.00). Lähdin heti hakemaan Leksaa, en kuitenkaan nähnyt liilaa loimea ulkona, katsoin karsinasta, ei, ei se ollut sielläkään. Kävelin alatalliin jossa Leksa seisoikin jo käytävällä kengityksessä. 
Kaitsu sanoi meinanneensa soittaa että ottiko hän oikean hevosen, mutta kyllä hän Leksan sitten tunnistikin.
Mukavan omatoiminen !:)

Kengityksen jälkeen menin hetkeksi kävelyttämään Leksaa maneesiin.
Leksalla on kuulemman kaviot parantuneet hyvin, vielä ovat hiukan kuivat, rosoiset ja lohkeilevat, mutta parempaan päin.

Tänään lähdin Leksan kanssa ilmansatulaa kävelemään vähän uusiin maastoihin, hyvin herra käyttäytyi vaikka ei ole ennen maisemia nähnyt. Moottoritien yli menevällä Leksa kiemurteli aina kun auto meni sillan alle, ihan kuin se olisi yrittänyt väistellä autoja. Pimeä tunneli joka menee motarin alta oli myös hiukan pelottava, mutta kyllä sinne sitten uskalsi mennä pienen keskustelun jälkeen.

Tänään oli myös ohjelmassa Marbellan kokovartalopesu ja huomenna ponien hoitamisen jälkeen otetaan suunnaksi ypäjä ja Kyvyt Esiin finaali, toivottavasti MB voittaa !:D

Tä vuosi on ollu mun elämän paras vuosi !
tä teksti koskee kaikkia näitä kuvia ^

2 kommenttia:

  1. tätä sun blogia on niin ärsyttävä selata, koska järkyttävän kokoisen bannerin vuoksi koko sivu lagaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksanu enää säätää sen kanssa, kun se oli joko tä iso tai sit sellanen liian pieni, eikä nyt ole muuta joten tä on nyt jonkin aikaa :/

      Poista