Sivut

3.10.2012

ilman satulaa menoa

Anteeksi en ole vähään aikaan jaksanut päivitellä, ei innosta postaaminen ilman kuvia..

Nyt ollaan kuitenkin tämä viikko menty vaan ilman satulaa, ja Leksa onkin toiminut päivä päivältä paremmin.
Tänään piti olla estetunti mutta peruin sen meidän osalta. Keskityn nyt vaan menemään ilman satulaa tai juoksuttaen kun kerran satula ei nyt sovi, vaikka menen ilman satulaa niin silti yritän sitä ratsastaa ihan samalla tavalla kuin satulallakin eli ei siis vain hömpötellä, ei se massa itsestään tule :)

Estetunnille mennään sitten kun ollaan saatu satulahommat paremmalle mallille, seuraava tunti olisi vasta parin viikon päästä, saa nähdä miltä tilanne silloin näyttää.

En jaksa sen kummemmin kertoa, laitan lyhyen koosteen tästä päivästä. Laukka on mitä on, koska mun on itse tosi vaikea istua kunnolla ilman satulaa kun laukataan ja jään helposti puristamaan reisistä, jolloin Leksakin jännittyy, mutta ehkä tästäkin päästään eroon kun alkaa parin viikon satulaton kausi.



Oon muuten unohtanu kertoo (ihme, oon jo nyt ihan innoissani ) mut varattiin mun kaverin Heidin kanssa joskus pari viikkoa sitte (kyllä nyt jo xd) matka Turkkii. Eli ens kesänä ois sit taas uudestaan suuntana Turkki, Bitez kaheks viikoks, toivottavasti nään tuttuja :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti