Sivut

14.1.2013

If Everyday Goes Like This, How Do We Survive?

Heippaa !(:

Eilen oli tarkoitus lähteä aamupäivällä Heidin kanssa maastoilemaan, mutta koska mun kurkku ja korvat sattus niin paljon (särkylääkkeet ei ollut vielä tehonneet) niin jätin maaston väliin ja olin kotona, kunnes lääkkeet vihdoin alkoi hiukan auttamaan. Mulla ei siis ollut mitään angiinaa tai mitään muutakaan, en kuitenkaan tiedä että miksi mun korvat ja kurkku sattuu näin paljon.
6x200mg? särkylääkettä saan ottaa päivässä ja todellakin joka päivä joudun ne kaikki kuusi ottamaan.

Menin tallille tultuani heti ratsastamaan Leksalla. Maneesissa ei ollut muita joten Julle pääsi vihdoin toteuttamaan itseään ja keski meille puomiradan. Leksallahan  meni taas pasmat sekaisin kun maahan ilmestyi värikkäitä kapuloita eikä se meinannut millään keskittyä olennaiseen. Koitin kuitenkin pyöriä kahdeksikkoa ja saada sitä edes vähän kuulolle.

Tulin puomeja millon mistäkin suunnasta ja tein paljon erilaisia ratoja puomeilla. Tämä olisi kyllä hyvää treeniä, sillä haluaisin Leksan ravaavan samalla tavalla kuin se normaalistikkin rentona liikkuu, nyt se vain kipitti nokka ylhäällä eikä sitä saanut mihinkään järjestykseen.



Siivoilin Leksan liikutuksen jälkeen ensin 3 karsinaa jonka jälkeen lähdin Jullen kanssa syömään ja sitten taas jatkoin siivoamalla lisää pari :)

Tänään maanantaina pääsin niin myöhään (15.30) koulusta, etten ratsastanut kenelläkään muulla kuin Leksalla. Menin taas maneesiin ja koitin tehdä perusjuttuja, kahdeksikkoa, kolmikaarista ja väistöjä käynnissä kumpaankin suuntaan, jotka sujuivat ihan hyvin, vasemmalle ehkä vähän huonommin sillä Leksa jäi liikaa kiihdyttelemään enkä meinannut saada jarrua läpi.

kulkeepa kauniisti-not

Leksa ja uusi suitsi :)

Leksa kulki kivasti se toimi hyvin ja oli rento. Vähän se meni liian pitkänä ja olisinkin halunnut vähän ottaa sitä pakettiin, mutta se veti herneen nenään kun aloin kerätä pikkuhiljaa ohjia käteen ja ratsastaa kunnolla eteen. Aika kauan sain asiasta keskustella, mutta sain sen sitten loppujen lopuksi edes vähän ylemmäs joten annoin olla, jatkan huomenna tästä lisää.


Olen muuten nyt pari päivää sitten huomannut, että meidän build up myslistä on ollut hyötyä, sillä Leksa on saanut aika hyvin massaa, etenkin sen kaulasta huomaa eron.
Tänään katsoessani ihaillessani Leksan kaulaa, tuli myös mieleen, että onkohan selkä millainen tällä hetkellä. Huomasinkin, että Leksa on saanut selkäänkin massaa eikä se ole tällä hetkellä niin kaareva ja takakorkean näköinen kuin ennen. Tämän takia satula varmaan oli joskus myös sopiva kun Leksa oli oikeanlaisessa lihassa silloin satulaan nähden. Täytyykin siis huomenna vaihtaa oikea kaari paikoilleen ja kokeilla taas satulaa ja katsoa jos se sittenkin vielä sopisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti