Sivut

20.1.2013

pikainen postaus

Taas on viikko kulunut viime postauksesta, hups..
En ole jaksanut tulla kirjoittelemaan eikä nyttenkään mitään oikeaa asiaakaan ole, ajattelin kuitenkin ilmoitella että hengissä ollaan :)

Voisin lyhyest kertoilla vähän mun ratsastuksista tällä viikolla.
Maanantaista ja Tiistaista mulla ei ole minkään laista muistikuvaa joten ohitetaan ne päivät.

Keskiviikkona menin Marbellalla, menin puomia ja ekaa kertaa hypättiin kavaletteja Sarin valvovan silmän alla. Hyvin Mb meni eikä sitä tuntunut häiritsevän se että joku killuu kyydissä :)
Menin myös illalla Leksalla, ratsastin ihan normaalisti, eli siis ravissa rennoksi ja hyväksi, ei sen kummempaa.

Torstaina menin Inkulla. Se oli todella kiva ja sain sen heti alusta asti venymään eteen ja alas ja rentoutumaan kunnolla. Laukassakin se malttoi ja "hyväksyi" pohkeiden käytön kun ympyrä hiukan valui. Laukassakin se alkaa jo pikkuhiljaa hakemaan syvemmälle ja laukkaamaan rennommin ja rauhallisemmin. Se oli tosi tasainen tällä kertaa koko ratsastuksen ajan.

Leksaa kävin taluttelemassa ja hetken taisin pyörittää liinan päässä kumpaankin suuntaan.

Perjantaina oli niin kylmä (-28 astetta, niinkuin varmaan monen blogista olette lukeneet) että hepat olivat päivän sisällä, joten laitoin ulkotoppiksen sisätoppiksen päälle, suitset päähän ja lähdin Heidin ja Bonetin seuraksi kävelemään 30 min lenkki tielle.
Kummasti pakkasen kovuus?? väheni, oli ihan lämmin mitä nyt vähän naamassa tuntui kylmältä. Tajusin taas kuinka hyvänä terapiana hepat toimii, kaikki huolet unohtuu eikä mikään tunnu niin kamalalta, ei edes 100 asteen pakkanen.

Lauantaina oli edelleen kovin kylmä joten annoin Leksan vaan olla tarhassa.
Ratsastin myös Marbellan, se oli alkuun tosi tosi energinen. Pikkuponiin taisi pakkanen purra, sillä alkuun se vain poukkoili jokaiseen ilmansuuntaan enkä tiennyt ollenkaan, että mihin suuntaan se seuraavaksi pomppaa, eteen, taakse, ylös vai sivulle... Laukkasin hetken ravailun jälkeen ja kuluttelin energioita ja jatkoin sitten taas ravissa kun poni oli rauhoittunut.

Tänään menin Marbellalla puomeja ja Leksan juoksutin apuohjilla.

2 kommenttia:

  1. haastoin sut :)

    emmanblog1.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ^^ Hah, täälläkin sulle haaste :D http://salllanelamaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista