Sivut

6.2.2012

istunta treenii

mul tuli mieleen et ku viime postaukses mainitsin et tilattiin nyt se Wintecin satula, ni aattelin nyt selventää et mite nyt sit yhtäkkii päätysinki kalliimpaa ja ei käytettyy satulaa. isi oli ihana ja lupas sponssata satulast puolet kunha ei oo liian kallis (max 500e). se tajus et Leksal on näköjään vaikeet ettii satulaa mun pikkupikku budjetil, ja oliki sit ihana ja lupas auttaa mua. ja sen takia uutena toi satula et varmasti muokkautuu Leksan selkään sopivaks ja toisaalt en kyl oo edes tota löytäny keneltäkään käytettynä. oon kyl iso kiitokse sil velkaa varsinki jos se satula on sopiva, isi kuitenki maksaa täl hetkel Leksan ylläpidon, mä oon ite pyrkiny maksaa kengityksen ja muut kulut.


sit tän päiväsee Leksailuu.
uus toppis ja uus naapuri :)

ekana tallil jutustelin Lauran, jolle on tullu hevonen viikko sitten isotalon tallille. kyselin vähän siitä sen hevosesta ku ja onhan se kiva koittaa tutustuu ku on uus. sen heppa on myöski lämminverine joka on ollu jo kuus vuot ratsuna ja Laura vissiinki ite sen kouluttanut. kiva ku on toine kenel on kans lämpösprojekti ni saa seuraa ja ehkä mahdollisesti myös neuvoi :)

sit laitoin Leksan kuntoo ja lähin kentäl, kävelin ensin pitkil ohjil jonku aikaa ja sit rupesin pikkuhiljaa keräilee ohjii, alotin siirtymisil, koitin mahdollisimma paljon tehä siirtymisii istunnal, ne sujus hyvin sit siirsin ravii ja guess what ? Leksa ei pompannu vaa lähti kaikes rauhas heti rentona hömpyttelee, tajusin heti et en "jännittäny" ite yhtää eli Leksankaa ei tarvinnu jännittää. 

mun piti tänää vääntää kouluu mut se vähän jäi ku rupesin nauttimaa siit et mite Leksa toimi lähes täydellisesti istunnal. en oo ennen oikeen kokeillu nii et keskityn vaa istuntaa mut nyt sen tein ja mul tuli sellanen tunne etten taho lopettaa. ravailin varmaa 45 min tein ympyröi ja kaiken maailma kiemuroi ku olin nii ihmeissäni siit et se oikeesti käänty just siit kohdast mist halusin ja vaan sillä et katoin sinne mihin halusin. :) huomen jatketaan ;) 









kuvat ei muuten oo tält kerralt niikun varmaan tajusitte :D otin ne lauantain :)

tötskis
hei jos jollain on etsinnäs uus poni ni Toskis on myytävänä ja mä voin suoraan suositella sitä, se on kiva kivat askeleet vaikkakin laukka viel raakaa, sitä tosiaan on koulutettu vast vuos, mut edenny kyl hyvi, hyppää kaiken ja kaikin puolin mukava poni suurel sydämmel.

snorklauksen kuivaharjottelu


ja hei nyt ideoita kehiin niin teen toivepostauksen :)

rakastuin tähä biisii

4 kommenttia:

  1. tee joku videopostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siin on vaan sellanen ongelma et mun pitää sit kuvata kaikki niiku yhtee pötköö ku en osaa tehä mitää sellasii ihmeellisyyksii muutaku ladata youtubee ja linkittää tähä :DD

      Poista
  2. Lueskelen tätä satunnaisesti, ja näin aikuisena ponitytön äitinä on ihana huomata, että olet niin vaatimaton ja kiitollinen asioista (esim. isällesi osallistumisesta satulan kustannuksiin), se on aika harvinaista nykyään, kun hemmotellut lapset ja nuoret saavat niin paljon ja niin automaattisesti. Lisäksi olet niin taitava! Hienoa, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ku kiva :) täytyy olla kiitolline ja täytyy kyl ottaa huomioo se mite paljo se tukee tätä mun harrastust, emmä ilman iskää tähän asti olis päässy !:)
      kiitos ja jatkanjatkan :)

      Poista