Sivut

21.2.2012

Toivepostaus: talliesittely

Sain kaksi toivepostausehdotusta ja teen toisen nyt ja Åsan ehdottaman videopostauksen varmaan parin viikon päästä kun saan jonkun kuvaamaan :)

vas. vanha talli ja oik. uusi talli
Eli Leksa siis asustaa Isotalon tallilla, Liedossa, Suopohjassa, eli lähellä Kotimäen tallia.
Tallilla on kaksi erillistä tallirakennusta, vanhassa tallissa asustavat vuokralla olevat hevoset ja uudessa tallissa asustavat ravihevoset. 



Vanhassa tallissa on 10 sisäkarsinaa ja kaksi ulkokarsinaa. Vanhalta puolelta löytyy myös lämmitetty satulahuone, jossa jokaiselle oma kaappi, sekä loimien kuivatushuone.

vanhan puolen satulahuone




Uudella puolella karsinoista on suora käynti katollisiin tarhoihin, eli ne ovat käytännössä kuin pihattoja. Karsinoiden lisäksi uudelta puolelta löytyy pesupaikka, valjashuone ja kahvihuone.

Tallin toimintaan kuuluu ravihevosten opettaminen ja valmentaminen, niin Isotalojen omien, kuin myös muiden hevosten. Sekä vuokralla olevien hevosten hoito. 
Tallilla siis toimii täysihoito, joka sisältää karsinan siivouksen, tarhaus (kesällä laitumella), heinän 3-4 kertaa päivässä, kaurat+kivennäinen, sekä ADE-vitamiinit talvisin.
vanha puoli




Tallilla on käytössä 30x40m valaistu kenttä, kävelytyskone sekä harjoitusravirata. Ja pelto.
Tallilta pääsee Kotimäen tallille suht hyviin maastoihin, sekä on pikkuteitä joilla voi maastoilla, mutta kunnon metsäreittejä ei lähimaastoista löydy.
uuden puolen katolliset tarhat
uusi puoli
anssi ja söpö
Tallilla on hyvä ilmapiiri ja mukavat ihmiset.
Me ollaan Leksan kanssa viihdytty hyvin, eikä kyllä lähdetä pois ellei ole aivan pakko :D

Tykkään kun tallilla palvelut toimivat hyvin, esim. kyyditykset maneesille näin talvisin järjestyvät samalla kyydillä kun joku on menossa valmennukseen, tai kengittäjän saa hankittua helposti, kirjoittaa vain taululle hevosen nimen, kengittäjä myös käy useasti viikossa, ja tallin puolesta voidaan laittaa kävelytyskoneeseen jos itse ei pääse tallille.

+
pari kuvaa varsasta Martalle

cocoface
coco ja anssi :)

6 kommenttia:

  1. Moikka voiko tällä tallilla siis vuokrata heposia

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Jos tallilla olevat täysihoito hevoset tarvitsevat vuokraajaa, niin sitten. Mutta se pitää tietysti sopia niiden omistajien kanssa, ihan niinkuin yleensäkkin hevosia vuokratessa :)

      Poista
  3. Moikka onko sillä tallilla jotakin netti osoitetta koska haluaisin vuokrata hevosen :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos onkos siellä kilttejä poneja ja tiiätkö paljonko vuokraus maksaa esim viikoks?

    VastaaPoista