Sivut

22.2.2012

Lomailemaan

Selvisin ku selvisikin täst aamust.
Oon siis aamul pakannu,siivonnu, hoitanu kaikki kotoot löytyvät elukat, käyny hoitamas Leksan, käyny hammaslääkäris ja päässy junaa, ja tosiaan yheksän jälkee vast noussu.
Oon siis nyt junassa matkalla serkun luo Sieviin lomailemaan pariks päiväks :)
Tunnin oon jo istunu ja tunnin päästä junan vaihto ja sit puol seittemää asti jatkuu istumine, onneks otin ipadi mukaa ni on sentään jotain tekemistä.

Eilen en mennykkään Leksan kans kentäl vääntää koulukiemuroi ku kenttä ei ollutkaan niin hyvässä kunnossa. Tein sitten 45min käyntityöskentelä. väistöjä pitkillä sivuilla, ne tuotti tosi paljon vaikeuksia jos menin "uraa" pitkin, tein sitten ensin vähän uran sisäpuolella ja siirryin koko ajan pikkuhiljaa lähemmäs uraa. Sit onnistu ku Leksa tajus idean. Paljon taivutteluja,pysähdyksiä ja peruutuksia. Lopuksi vielä radalla otin pari ravi siirtymistä ja kävelin loppukäynnit.

Tänään menin aamusta Leksalle, otin sen tarhasta ja kävin taluttelemassa puolen tunnin lenkin. Leksa oli aluksi tosi omituinen, jotenkin apaattinen, ei sellainen pirteä niinku aina. Takas tullessa se oli jo paljon pirteämpi ja oma itsensä, mitä nyt koitti koko ajan haukkailla paloja mun takista, en tiedä mikä sitä vaivas :o varmuuden vuoksi mittasin kuumeenkin mutta ei sillä kuumetta ollut. Vein sen takaisin ulkoilemaan.

Postailen seuraavan kerran varmaan vasta sunnuntaina kun tulen kotiin :) ja lisään tähän pari kuvaa kun saan tänne peittämään

Moikka!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti