Sivut

14.2.2012

Sä oot mun, voin syliisi mä painaa pään, voin luottaa ystävään, sä luokseni jäät.

Ystävyys on kuin viinipullo. Se on helppo rikkoa, mutta mahdoton korjata!

Hyvä ystävä on murheita estävä, kyynelpesun kestävä. Tekee iloista tuplat, lisää viineihin kuplat.  

Ystävät ovat kuin alusvaatteita, aina lähellä.
Parhaat ystävät ovat kuin kondomi, aina suojaamassa.
Tosi ystävät kuin viagra, nostavat ylös kun olet maassa.

Ystävä on hän, joka työntää sinut matkaan kun epäröit, luottaa kun et itse luota. Ystävä on hän, joka näkee, mihin pystyt, haastaa hyviin muutoksiin ja auttaa tunnistamaan oman tiesi. Ystävä on hän, joka kysyy oikeita kysymyksiä, jotka ohjaavat eteenpäin, kun pelkäät menettäneesi suunnan. Ystävä on hän, joka toivoo sinulle vain parasta, uskoo unelmiisi ja antaa siivet lentää niitä kohti. 

Ystävänpäivä on vain kerran vuodessa. Onneksi sinä olet ystäväni vuoden jokaisena päivänä.   

Hyvää ystävänpäivää teille lukijoille ! 

tänään mul ei ollukkaan niin kiireinen päivä kun piti, ku pääsinki lähtemään töistä kolme tuntii aikasemmin, ku meiltä loppu vanhukset kesken :D
kävelin sit bussipysäkilt kotii ja sit menin käymään keiramolla hoitamassa Riian ja Marbellan.

illalla kun isi tuli töistä, se heitti mut Leksalle. Laitoin sen kuntoon ja menin radalle ratsastamaan, kävelin alkukäynnit ja sit rupesin ravailemaan, tarkotus oli ottaa rauhalline ratsastus ravissa eteen alas, mut meninki sit varmaan 8 kierrost ympäri rataa et sain sen hyväks, ei se toiminu millään, sipsutti vaa je ressas taas jotai, tiäs mitä täl kertaa :D sit kun tuli pienikin hyvä pätkä niin oli pakko lopettaa kun isi oli jo odottanut hermostuneena 20 min :D mun piti ottaa Leksasta videoita mutta ne ei sitten onnistunut kun en saanut kameraa mihinkään järkevään paikkaan.
mä muuten tänään laitoin satulahuovan loimivyön kanssa, yleensä en laita mutta nyt ajattelin kun mun ratsastushousut on hinkannu sen kyljistä vähän karvaa pois ja vannon etten enää toiste huopaa perseen alle laita. koko ajan se valui puoleen väliin selkää ja piti korjailla, meinas mennä hermot.


merkkasin Leksan huomiseen kävelytys listaan koska itse en saa kyytiä.
sekä myöskin kirjoitin tussitaululle että Leksa pitäisi kengittää, meidän tallilla siis kengitys sujuu niin että kirjoitan tauluun Leksan nimen ja kun kengittäjä käy ja näkee sen, niin kengittää seuraavan kerran kun ehtii :)


sain myös tehtyä tuon Leksan oman sivun kokonaan valmiiksi kun jäi vähän kesken.
ja jos teillä on vielä jotain toiveposatus ideoita ni saa ihan vapaasti laittaa, olis kiva tehdä joku sellane mistä te tykkäisitte :)

2 kommenttia:

  1. Tekisitkö jonkun talliesittely postauksen, jossa esittelet teidän tallin ja tarhat yms.
    Tai sitten videopostausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videopostaus on suunnitteilla mut tarviin ensin kuvaajan jostai niin siihen menee pari viikkoa :)
      ton talliesittelyn voisin tehdä :)

      Poista