Sivut

5.3.2012

It's the beat my heart skips when I'm with you

Eilen emppu oli kuvaamassa kun menin Leksalla.
Menin ilman satulaa ensin kentälle pyörimään, ei siitä kyllä mitää tullu. Leksa on ollu jo pari päivää putkeen ratsastaessa sellanen ettei meinaa rentoutua millään, se on muuten rento, mutta sen askeleet ei, se ei liiku sujuvasti eteenpäin, jalat vaan laahautuu perässä. Sit kun koittaa vähän pohkeella herättää ni se ottaa herneen nenään ja jännittyy taas, ei siellä selässä voi tehdä mitään ettei se vaan ota nokkiinsa.. Ravailin kuitenkin jonkun aikaa jos saisin sen rennoksi ja menin sitten radalle nostamaan laukat, tarkoitus oli taas laukata kauniisti ja rauhallisessa temmossa, mut Leksa ei taida tuntevan sellast sanaa kun rauhallisesti :D joten mentiin siis suora tuhatta ja sataa.
Kävin äkkiä heittämässä suitset talliin ja riimu päähän ja uudestaan laukkasuoralle, Leksa oli kyllä niin luottoratsu, pysyi täysin hallinnassa ja hidasti kiltisti suoran päässä kun jännitin vatsalihaksia.
Loppuravit menin ravaamaan kentälle.



 
kooste eilisestä, sori musiikki loppuu kesken
Päätin että nyt vain hömpytellään ja otetaan rennosti Leksan kanssa kunnes saadaan sopiva satula. Jos vaikka sitten saisi sitä ravia rennommaksi, sitten kun haluan kunnolla tehdä töitä.

Tänään meni lähes koko päivä Riihimäessä, olin siis suorittamassa liukkaan kelin ajoa, sieltä nopeasti Leksalle. Menin riimulla ja narulla n kolme varttia radalla ravaillen ja ihan rennosti ravasi ja jalatkin nousi.

Huomenna paimioon hakemaan satuloita sovitukseen ja torstaina hieroja.

2 kommenttia:

  1. Heips, kiva et pääset lähteen åreen, luulis silloin olevan aika makeet kelitkin:)

    Täytyy sitä suunnitella vielä lähempänä tarkemmin, mut sunnuntaiaamuna pitäis olla seitsemältä vaasassa satamassa, eli sun kandee tulla tännepäin jo lauantaina... Terveisiä sinne ja Sofialta vielä spesiaaliterkut,sillä kova ikävä sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä !:)
      joo no pääsen kuulemma juhanil yötä jos menisin jo lauantain vaasaa. ja seki jotai puhu et tulis pariks päivää sinne :)

      samoin sinne ja sofial erityisterveiset !:)

      Poista