Sivut

9.3.2012

Teoriakokeesi on...............
HYVÄKSYTTY

wohooooooo !
Jos joku ei siis tajunnut ni, mulla oli tänään teoriakoe ja pääsin läpi. Oli kyl nii lähel etten ois päässy läpi, sanallisis tehtävissä sai mennä 3 väärin ja mullahan meni just se 3 väärin ja tilanne tehtävissä sai mennä 8 väärin ja mulla meni 7 xd jote tervetuloo vaa mun kyytiin :D Inssi oli tarkoitus suorittaa ensi viikolla, mutta meijän auto päätti tänään hajota ja se menee tiistaina korjaukseen, joten ei uskallettu inssi aikaa varata.

Nyt heppasteluihin
Eilen Leksalla siis kävi hieroja. Se oli sellanen hieroja kun tekee opiskelijatyönä, hän käy 3 kertaa ja maksaa yhteensä 60e.
Leksalla oli selkä hiukan arka niinkun ajattelinkin. Lavat oli kuulemman tosi hyvin auki, vasemman lavan väliin olisi mahtunut rystyset kunnolla, oikeaan mahtui vain sormet. Takapää oli myöskin hieman kireä, mutta se on kuulemman tyypillistä ravureille, kun taas ratsuilla on usein lavat jumissa.

Tänään mennään käymään siellä Satula.com Paimiossa kun tiistaina ei menty, sillä se ei ollutkaan auki. Illalla vielä Leksan kanssa kävelymaastoon.

Laitan vielä loppuun pari kuvaa Marbellasta ja Riiasta, että tulee vähän visuaalisesti miellyttävämpi postaus :D 

hihi söpö rimpula !
MB

2 kommenttia:

  1. onneee, tai siis eiks sillo kuulu onnitella ku pääsee tost läpi? :D:D mut kivoi kuvii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha älä vaa mult kysy :D mut kiitoskiitos :)

      Poista