Sivut

29.3.2012

virheistä oppii

Leksalle tulikin vasta eilen hieroja, sitä ennen se oli kävelykoneessa puolisen tuntia.

Leksa oli hieroessa eilen paljon rennompi ja käyttäytyi asiallisemmin, kuin ekalla kerralla. Selkän hieromiseen se ei reagoinut ihan niin vahvasti mitä viime kerralla, joten parempaan suuntaan on menossa. Oikean puolen lapa ja kyynerpää oli hiukan jäykemmät, jonka vuoksi Leksa reagoi nostamalla ja jännittämällä selän, kun ratsastin Kiefferin kanssa vasempaan suuntaan.

Hieronnan jälkeen lähdin Jullen kanssa kaupungille ja leffaan. Käytiin katsomassa Kulman Pojat, oli kyllä yllättävän hyvä, juuri tollaisista suomalaisista leffoista tykkään. Tuli hirveä kesäfiilis !

Tänään taivuttelin käynnissä puolituntia ja Leksa oli paljon paremman tuntuinen ja taipuin hyvin eikä kiukutellut.

Hierojan kanssa vielä katsottiin yhdessä se Mustangin satula, sekä minun Wintec.
Tämä Wintec katottiin siksi, että Hannulassa ollessamme satuloita hakemassa, kysyin sovittajalta että kuinka paljon se haittaa että satula ottaa kiinni lapojen yläosasta. Vastaukseksi sain, ettei sen pitäisi haitata sillä runko loppuu hiukan aikaisemmin jolloin satula joustaa siitä kohdalta, eli siis olen katsonut osan satuloista ihan väärin, mutta niinkuin otsikossa lukee niin virheistä oppii.

Hierojan kanssa kokeiltiin molempia satuloita niin että istun kyydissä ja kevennän, ja hänen sanojensa mukaan Wintec sopii hyvin, se ei vielä jousta niin paljon edestä koska on ihan uusi, mutta on kuitenkin riittävästi tilaa, sekä takaata istuu hyvin. Ja vaihtokaarien takia parempi kuin Mustang (joka oli kyllä myöskin hyvä).

Eli päästiin halvemmalla, eikä tarvitse enää turhaa stressiä ottaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti