Sivut

25.3.2012

nyt menee hermot

joudutte nyt tyytyy näihin kuviin,
kun tä on ainoo hetki mu saan itte jonkun kuvan räpsästyy
Mä en tiedä enää et kuin alas masennukseen kohta vajoon. Se Kiefferin koulusatula mikä sieltä satula.comin autosta saatiin, ei ole sopiva, nousee takaata liikaa, eli haittaa Leksaa.
Multa loppuu kohta usko oikeen satulan löytymiseksi. En edes uskalla kokeilla sitä Mustangia, jossei sekään ole sopiva.

Eilen kokeilin koulusatulaa Leksalla ja pyysin isiä kuvaamaan videota, kun ajattelin Leksan toimivan hyvin ja  halusin uusia videoita ja kuvia tännekkin. Noh eipä siitä oikein tullutkaan mitään, kun en kiireessä jaksanut alkaa säätämään jalustimia satulaan kiinni. Satula oli niin kova ja liukas etten meinannut pysyä kyydissä välillä. Koitin kuitenkin kiikkua kyydissä 3 varttia ja ratsastaa


Tänään laitoin jalustimet ja ratsastin kunnolla. Viritin kameran kiinni kentän aidan tolppaan ja laitoin sen videoimaan koska halusin edelleen uusia videoita ja kuvia (kyllä olen epätoivoinen).
Leksa oli paljon parempi tänään, kuin eilen, en kuitenkaan viitsinyt kauaa mennä, ettei Leksan selkä kipeydy lisää huonosta satulasta.
Videot ei myöskään onnistunut koska ei ollut yhtään zoomia eli näkyy vaan pieni musta läikkä liikkuvan ympyrää, enkä jaksa sellaisia tänne ladata ja julkaista.





Huomenna tulee taas hieroja ja mulla on inssi JÄNNITTÄÄÄ IHAN SIKANA!!! 
laittakaa pliis sormet ja varpaat ristii 14.30 et pääsen läpi ;)

14 kommenttia:

  1. kokeile kummiski sitä mustangii! ;) tai siis mist sitä tietää, voisha se ollakki iha sopiva :)

    VastaaPoista
  2. koita nyt päästä siit läpi et sit voin tulla ottaa sul vähä uutta matskuu;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jahajaha :D koitan koitan, mul kyl tuli tänää sellane olo et en ehkä sittenkää oo viel valmis inssii :D ja tosiaa tänää ekaa kertaa harjoteltii taskuparkkeeraust joka täytyy näyttää huome inssis :D

      Poista
  3. Oisko rungoton satula ratkaisu ongelmaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ois mut ne ei oikee sovi mulle, tai siis en osaa istua niissä yhtään :s

      Poista
    2. Ootko koskaan edes kokeillu? :O Kannattais ainakin kokeilla, niissä on yleensä tosi mukava ja tukeva istua. Ja hevoselle sopii tietty hyvin!

      Poista
    3. Joo oon mennyt parillakin erilllä. Mä en vaan osaa istua niissä, esim harjotusravi ei onnistu ollenkaan, en tiedä miksi :o Niisä on kyllä se hyvä puoli että hevoselle sopii, mutta ei vaan omalle pepulle sovi joten en viitsi sellaista hankkia jossa en voi itse istua ja tällöin myös häiritä hevosta.

      Poista
  4. voi vitsit, me ollaan ihan samassa tilanteessa tuon satulan kanssa... koulusatula löydettiin nyt sitte puolenvuoden etsimisen jälkee ja nyt olis estesatulan vuoro ... :D nomut, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonni, se on niin turhauttavaa. Onneks löysitte sentää toisen ni on joku millä ratsastaa ja kylhän koulusatulallaki hypätä voi vaikkei se nii kivaa ookkaa :D toivottavasti teki löydätte jonku !

      Poista
  5. Entäs joustorunkoinen satula? Omalla LV:llä toimii hyvin ja myös selkäongelmat katosivat. Kannattaa ainakin sovittaa.

    VastaaPoista
  6. Jatkoa edelliseen... Ibericon sivuilla näytti olevan kaksi käytettyä Trekker Masteria myynnissä. Toinen musta, toinen ruskea. Molemmat 2leveydellä. Tsemppiä etsintään, ja minut löydät Hannulasta jos haluat kysyä tai jutella j.runkoisista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota joustorunkosta en oo edes ajatellut, vois kyllä toimia.
      Kun siellä hannulassa olin silloin kun satula-auto oli, niin selvisi että sen ei pitäisi haitata jos satula ottaa kiinni siitä kohdalta mistä Leksalla ottaa, joten tänään vielä hieroja saa antaa oman mielipiteensä meidän wintecistä, jos ei hänen mielestä sovi ollenkaan, niin sitten täytyy varmaan harkita tuota joustorunkoista :)
      kiitos vinkistä !:)

      Poista