Sivut

23.3.2012

odottelua

Tänään siis haettiin puoli viiden aikoihin Hannulan tallilta traikku ja käytiin ottamassa Isotalolta Leksa kyytiin ja mentiin takaisin hannulaan.
Hannulassa oli satula.comin satula-auto, aattelin että helpompi mennä sinne lähitallille, kun auto oli sinne joka tapauksessa menossa, eikä tarvitsisi odottaa ja odottaa.

Ekana se katto yhden suomipojan satulajutut, ei siinä mennyt kuin hetki, sitten se katsoi yhdelle Sissille satulaa ja siinä sitten meni vähän pidempi hetki... Odotettiin Leksan kanssa ulkona 2 tuntia, kunnes oli meidän vuoro.

Leksa onneksi oli herrasmies ja käyttäytyi erittäin mallikkaasti ja saikin kehuja sen fiksuudesta, vaikka vieraassa paikassa oltiin ja jouduttiin vain odottelemaan.


terveisin Leksa


Ensin Leksan selkään sovitettiin Mustangia, Kiefferin koulupenkkiä ja jotkut kolme muuta. Mustang ja Kieffer oli näistä sopivimmat, joten laitettiin vyö kiinni ja mut selkään. Leksa reagoi satuloihin todella vahvasti, nosti selän ylös ja jännittyi eikä ollut halukas liikkumaan, on varmaan jäänyt levy päälle edellisestä epämukavasta satulasta. Siinä kävelin parit kierrokset riimu päässä ja otettiinkin molemmat satulat viikoksi kokeiluun.

Täytyy nyt toivoa että Leksa liikkuisi vähän paremmin kun niitä on pari kertaa käyttänyt. Sinäänsä harmi että se reagoi jo noin vahvasti, niin ei tiedä niinkään helposti, että onko satulassa vikaa vai ei (tekee saman myös ilman satulaa).

Mun piti vielä juoksuttaa Leksa tallilla alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta se nyt jäi kun oli niin kylmä ja meni niin myöhään. Tarkoittaa myös sitä että huomisen hyppelyt jää väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti