Sivut

1.3.2012

miksmiksmiks

mun, joka en oo ikinä kipee, ni pitää olla kipee sillo ku täytän 18 ?! ei sil et mun ois pitäny jotai ihmeellist tehä tai mitää mut must sillo ku täyttää 18 ni ei kuulu olla kipee.

mul oli jo aamulla huono olo, mut menin kouluun ja aattelin et se menee ohi ja olinki koko päivä koulus ku ei tuntunu nii hirveelt kuitenkaa. sit tulin kotii ni tuli pari kertaa sellane olo et koht mä purjoon jonnekki. menin kuitenki postin kautta Leksal ja ratsastelin sil. 

menin alkuverkat kentäl, tein kaheksikol siirtymisii, avoi pitkil sivuil ja pituushalkasijalt eka voltti oikeel ja sit takasin pituushalkasijal ja pysähdys ja sit voltti vasemmal ja samaa koko pituushalkasija.

sit menin kentäl ja otin parit laukan nostot nostot oli taas vähä hakuses ku ei oo vähää aikaa laukkailtu ku olin eka pois ja sit kenttä on ollu aika liukas ja Leksal ei oo viel niin pyörivä ja hyvä se laukka et se pysyis  tasapainos. jarrut oli vähän hukas aina laukkoje jälkee mut kyl se siit sit ku otti monta nostoo pienil laukkapätkil kerrallaa. sit loppuravit radal, siit ei kyl tullu mitään ku se ensi vaa sipsutti eikä nostellu jalkoi eikä takapää ollu yhtää mukan, koitin svähä herätellä sitä ja rentouttaa mut ei se muuttunu mihikää mentii 4/5 kierrost ilma tulost, se tais vähä suutahtaa ja ottaa ressii ku näpäytin raipal :D menin sit kentäl viel nii kauaks aikaa et sain sen hyväks.

soitin tänään myös hierojalle joka tulee ens viikon torstaina hieromaan Leksan.

illalla viel menin kuvaamaan empun valmennusta ja lappasin marbellan karsinan, riian en pystyny ku ottaa suurimmat pois ku oli nii hirvee olo.
puol kasist asti oon maannu sängyn pohjal ku en oikee pysty liikkuu mihikää suuntaa.

tulipas pitkä postaus tai tuntuu ainaki pitkält :D loppuu viel pari random kuvaa ku otin Leksast uudet riimut pääs.
erittäin kuvauksellinen

normiriimu hööksiltä

nahkariimu hööksiltä

1 kommentti:

  1. parane pian! ja onnea syntymäpäiväsi johdosta :) ps. santulle saapui tänään samanlainen nahkariimu, on kiva ;)

    VastaaPoista