Sivut

28.12.2011

en tahtois uusiks kokee näit päivii

oon just viettäny mu elämä tylsimmät ja tuskallisimmat kolme vuorokaut..
nimittäi ilma sähköi.



25 päivä oltii meijä serkuil ja ku tultii sielt ni siin yhe aikaa yöl meni sähköt, menin sit vaa nukkuu ja aatteli et kyl ne aamul sit o takasi, mut vitut ollu. tapani päivän oli ihan kamala, siis iha kirjaimellisesti, myrsky mihikää ei oikee uskaltanu lähtee.. aamupäivän vaa istuin keittiöpöydäl ja söin aamupalaks karkkii ku jääkaappii ei saanu avata ettei ruoka pilaannu sit ku vähä päiväl se tuuli rauhottus ni menin Leksal, ei sielkää sähköi ollu, ratsastin radal kevyesti :)


sit oliki illal keiramon vuoro menin tallil illemmal ku mul oli iltaruokinta, sit ku sinne pääsin ni sirpa siis talli omistaja sano vaa et ei tarvii tehä karsinoi ku ei nyt oikee nää mitää, sit ne autto pekan kans mua hakee hevosii sisää tai siis mä ja sirpa haettii ja pekka näytti autol valoo. alotinki sit vähä aikasemmi ruokkii ku oli vähä erikoine päivä, onneks pekka oli kiltti ja laitto mul jokase talli etee auto valot pääl ni näin ruokkii :)


eile rupes jo vähä sisäl olee kylmä ku lämmitys ei pelannu, ruokaa koitettii lämmittää takas ja suihkuu ei päässy, talleil pystys käymää onneks ilta oli nii pitkästyttävä ku en oo oikee tottunu vaa istumaa koton tekemät mitää tai ylipäätää istumaa kotoo montaa tuntii.
ei auttanu muu ku istuu vaa koko päivä keittiöpöydäl ja tuijjottaa pöytää ja vähä koittaa kuvata jotai et sais tekemist, rupes jo pikkuhiljaa lievästi sanottuna vituttaa.



ja tänää jatku sama rumba, oon ollu koko päivä hajoomis pistees kunnes mun sisko soitti ku olin tallil et SÄHKÖT TULI SÄHKÖT TULI ! sii vaihees pieni ilo liekki syttys et jes ei enää tarvii kestää sitä pimees istumist. jos joku joskus sanoo et kyl ilma sähköi pärjää ni sanon kyl saman tie et no ei pärjää koita vaiks. 
ei sitä oikeesti tajuu enne ku sen kokee, ei saa lämmint ruokaa ei lämmint vettä jos vettä ollenkaa, ei kännykkää, ei konet, ei telkkarii, ei valoo, ei mitää.

iha kiitettävästi kaatunu noit puit
tänää myös kävin börjesil hakemas sovitettavaks yhe mun budjettii sopiva yleispenki mut ei se sit ollu hyvä, siin ei ollu riittävästi säkätilaa ja se nousi takaat jote vietii se sit samal reissul takasi, täytyy käydä varmaa ainaki sielt satula.com kysymäs, ku koitettiin tänää kieffer donaut, kiian satulaa ja se oli hyvä malline ni ne varmaa osaa antaa sielt sit saman tyylise :) ostin myös heijastin ratsastusloime ni nyt autoilijat näkee meijät maastos :)

1 kommentti: